Spune-i cat de mult o iubesti si cat de mult si la ea crede-ma ce merge. funtita?
nu cred ca vei reushi.
nu stiut.
chiar vrei sa iti trraiejti viata alaturi de o prostituata.
?
Daca nu are peste spune`i ca ai vrea sa fii tu pestele ei.
nu te mai uita asa de mult la filme americane. da-o-n p. a mea! e prostituata!
Omule sa fim seriosi mai si spui asa ceva
la 17 ani prostituata? inseamna ca sta bine
Stai linistit, a fost deja "cucerita"... Ma mir ca iti place de o asemenea fata. Insa e inca o dovada ca dragostea nu tine de rasa, de diferente sociale, de "meserie". Ce vei face daca insa o vei cuceri si ea la un moment dat va fugi dupa altul? Poti avea incredere in ea? Asta cred ca ar trebui sa te intrebi.
Pai ar trebui sa o platesti tu pentru prestatiile ei incat sa nu mai fie nevoita sa mearga la altii. Nu spun bine?
Daca ziti ca e prostituata trebu sa fii mai direct cu ea din prima zi fa sex cu ea nu astepta mult
@ Romeo16 - esti pasional vad
bai. sfatul meu este sa o intrebi daca ii place spania mai mult decat ii place de tine)apoi iti dai seama singur daca se merita.
Prostituata? si o mai si crezi iubita ta) OMG e incredibil nu o sa te iubeasca niciodata
Vad ca majoritatea au sarit repede "ce bah? prostituata? nu'tsi pierde timpul"
j u asteptai sfaturi.
intreab'o intai daca ai vreo sansa la ea. daca puteti avea o relatie serioasa.
apoi explica'i ca pentru treaba asta, trebuie sa renuntse la meseria pe care o are.
daca are nevoie de bani, ajuta sa'si gaseasca un job decent, daca nu, daca ai o stare materiala buna, imprumut'o
apoi, daca toate astea merg, comporta'te frumos cu ea.
daca s-a culcat cu mai multi pentru bani, nu inseamna ca e insensibila.
poate ca si ea sufera, si face asta de nevoie.
nu o fi vreo placere sa faca sex cu orice mos.
fii dragastos, mici atentsii.
etc.
lasa'i trecutul in urma.
asta ar insemna o implicare totala din partea ta, in acelasi timp un mare risc.
dar cine nu risca cand are o relatie?
multa bafta.mai spune'mi cum merge treaba
:*
Cred ca crissu2222 are dreptate dar mi se pare ANORMAL! la 17 ani prostituata!? La vasta asta ar trebui sa aiba alte activitati...
nu stiu faci ce vrei dar daca as fi baiat eu nu as sta cu o prostituata care isi face merseria din placere... dar daca ea face asta pentru bani as ajuta`o asa cum a zis crissu2222