Nu ai iubit? da cam nasol. zici ca ai vreo 50 de ani si nu ai avut nici un iubit stai linistita ca mai incolo revi cu o alta intrebare cum sa fac sa scap de un iubit. primul pas cred ca trebuie sa gasesti un baiat care sa iti placa si tu lui in acelasi timp si mai stati voi de vorba poate iese ceva
Bună.
Te revanșezi față de noi dacă mergi la școală și lași băieții (iubiții) pe mai târziu!
Pa, pa.
Vai îţi dai seama cum poţi trăi fără un iubit la 13 ani? E tragic, oameni să şti că mor din aşa ceva. Doamne ce minte au unii. Aşteaptă, toate la timpul lor!
Incearca sa te imprietenesti cu cati mai multi copii de varsta ta si nu te ingrijora ca nu ai un iubit, il vei avea pe la 17-18 ani.
Iti alegi din: Aruncarea de pe pod in rau, aruncarea de pe o cladire cu 10 etaje, aruncarea in fata autobuzului, streangul...sau ce mai vrei tu, lasa naiba prostiile vezi-ti de carte.
Nu fi asa disperata.Toate la timpul lor.
Iti poti face un baiat ca amic.Totul sta in discutie si atragere.
Aaaa...nu trebuie sa fi disperata si sa stai tu sa-ti caut iubit.Ai rabdare, toate la timpul lor. Te revansezi, cum? (o mica paranteaza la ceea ce ai zis)
Mymy ai 13 ani bucurate de varsta, cate lucruri frumoase poti face la 13 ani dal dracu de iubit! Sa nu intri la 15 ani sa ni te plangi ca ai 15 ani si inca nai copil ce dracu a patit copilarimea din ziua de azi offf 13
Da am pus si eu intrebarea aceasta am si eu 13 ani si toti de pe TPU au zis ca sunt prea mica si sa mai astept dee ce pe acest sait inra numai oameni mari si nu de varsta noastra ca sa vace ce gandim daca vrei sa mai vorbim ca totusi suntem la aceiasi varasta uite id meu si te rog sa imi zici si mie ce raspunsur ai mai gasit lacra_frumusica@yahoo.com te rog pune-l in lista sa mai vorbim.
Vaaaaaaaaai te-ai suparat! nici suparacioasele nu au voie sa aiba iubiti
fii si tu mai deschisa, era o gluma legata numai de forma. Nu trebuie sa iei totul personal. Invata sa "citesti printre randuri" si ai sa vezi ca poti sa descoperi multe, inclusiv "punctele slabe" ale baietilor.
Stii si eu am avut un iubit, dar i-am dat papucii, stiu ca vrei sa vezi cum e sa ai fluturi in stomac sa te indragostesti, sa ii sp te iubesc sa iti spuna ca te iubeste si sa te simti iubita, dar traieste copilaria si nu-ti fa griji de iubit ca o sa ai si tu multe de varsta ta nu au avut iubit si uite ca acum au dua cativa ani dar lasa-i in pace de iubiti te calca pe nervi acum si crede-ma daca vrei iubit de varta ta sa nu-ti iei pentru ca sunt copilarosi nu nu stiu de relatii si iubire pentru ca ei asa sunt
bafta
si lasi naibii ca mai mult multi de treaba
Te inteleg si eu am aceeasi problema. am refuzat prima cerere pentru ca era mai mic decat mine si acum sunt aproape singura din cls fara iubit
Dar ce iubareti sunteti voi, asa de mici. Ma dau exemplu pe mine. Am 19 nai si nu am si nici nu am avut iubit si nici nu ma gandesc la asta acum. La 13 ani... iubit. Nu degeaba apar tot mai multe mame-copil. Ai grija. Atai linistita si vorba celorlalti : "vezi-ti de carte". Iubitul va aparea si el cand va fi timpul.
Sa iti spun sincer...Sta linistita ca nu-ti rebuie iubit la 13 ani..Si eu am 13 ani si nu am iesit niciodata din friendzone
Salut am si eu 13 ani si vreau un iubit. Id-ul meu este sabo.alexandra va astept pe cei de varsta mea (fetele) sa mai vorbim sa ne dam cu parerea despre orice. Va astept cu drag :*:*:*:*
Toti spun ca la 13 ani nu trebuie sa ai un prieten... what? nu ie adevarat poti iubi si avea iubit la orice virsta.Dar exista si niste reguli sau termeni de care trebuie sa te bazezi. Poti avea un iubit dar trebuie safii sigur/a ca simti ceva pentru aceea persoana.Sa nu intretii relatii sexule la o virsta atit de frageda mai pe scurt trebuie sati pastrezi virginitatea.Dar ca sa intelegi mai bine si sa ei decizii corecte vorbeste cu mama.Si nu te speria de unele cuvinte care le-am scris dee exemplu "sex" sau "virginitate".Si ai grija de ceea ce faci. Sper ca te va ajuta...