Iti stergi contul TPU unde pui aceeasi intrebare de luni de zile, primind raspunsuri pe care le mereu le ignori, si alegi sa iesi in lume.
Stimabile domn VrRos,
In viața lucrurile nu vor fi niciodată cum vrei tu,ci cum vrea viața sa fii (Povestea Print și cerșetor este un exemplu elocvent)
Mai mult de atât,cu cat tu te lupți să îți găsești pe cineva,cu atât nu o să găsești (paradoxul cu lucrul pe care îl cauți de înnebunești și dai întâmplător prin casa la câteva zile)
Daca tu te încăpățânezi sa cauți un lucru și nu-l găsești,crezi că il vei găsi? Poate că da,poate că nu.
Dar ideea e următoarea:Ce oferi,aia primești în viața asta,iar daca e sa ne luam după întrebările tale precedente, încă nu ești gata să primești o relație sau mai bine zis relația la care tu visezi.
Accepta faptul că iubirea cu sila nu se poate și nici nu poți forța universul să îți aducă iubirea pe care o meriti, in condițiile in care tu nu faci schimbări la tine, atât la comportament, atitudine, cât și la energia pe care o emani.
Pentru că da,in acest univers ca sa primești,trebuie mai întâi să oferi,ori tu ce oferi?(nu trebuie să îmi răspunzi mie, răspunde-ti ție in sinea ta)
Poate o sa zici că aiuresc sau ceva, însă o să-mi dai dreptate daca vei ține cont de ce ți-am zis până acum
Bafta!
Incearca pe Instagram in conditiile date, desi ma indoiesc ca o sa mearga. Ideal ar fi sa mergi instant la o fata de care iti place fara sa lasi anxietatea sa iti taie inspiratia.