| oBelieveMe a întrebat:

Cum sa imi fac un iubit? Eu si bff mea suntem cele mai forever alone fiinte existente pe acest pamant. Ms

Răspuns Câştigător
| seth2016 a răspuns:

Gosh! Depresia sfarsitului de vacanta happy.

In primul rand ar trebui sa profitati de a fi alone si sa va faceti putin de cap. Unde v-ar place sa mergeti si nu ati fost in ultimul timp?
Faceti niste sport, mergeti la plimbare.
Ganditi-va cum sa va imbracati ca sa arati mai bine. Cred ca stiti voi mai bine ca mine ce puteti face.

Faceti impreuna o lista cu locuri unde ati putea gasi 2 baieti la fel ca voi (si astia umbla cate 2).
- undeva unde se face voluntariat?
- in parc?
- la un curs de weekend?
- la un muzeu?
- un eveniment?
- unde merg colegii vostri?

Treceti la actiune. Sau ii asteptati sa va cada in plasa sau faceti ceva sa aveti mai multe sanse: vorbiti cu ei, glumiti, uitati-va la ei pe furis, intrebati, cereti un sfat.

Bafta!

12 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

That was kinda funny

| RAY a răspuns:

Pentru o fata e extrem de usor de gasit un iubit, daca stai pe omegle de exemplu in cateva minute ai multi iubiti, desigur daca ai pretenti mari e mai greu asa ceva, dar ca fata sa ai iubit e foarte usor, vezi prin parc, oras, Facebook etc

| LoveSleep a răspuns:

Ray zice că se bagă.
Nu că ar avea alternative.

| vocea a răspuns:

Ce fel de iubit vrei, ca sunt multi care vor doar sex si tot singura in doi esti, vrei un iubit de o vara sau ceva stabil

| oBelieveMe explică (pentru vocea):

Vreau o relatie stabila

| UnBroken2016 a răspuns:

La 12 ani e bine sa ai alte preocupari.

| Ripley a răspuns:

In primul rand renunta la termeni in engleza gen best friend forever sau forever alone, suna cam penibil sa pui termeni din astia tot la doua cuvinte in romana, in al doilea rand nu e nevoie sa fi disperata, o sa apara un baiat care o sa te placa si tu o sa-l placi pe el.
Daca iti place deja de cineva incearca sa-i dai semnale si daca te place si el o sa raspunda pozitiv.
Daca ai 17 ani nu poti spune tocmai ca esti prea batrana laughing E destul timp

| PikaPikaChuChu a răspuns:

In primul rand nu trebuie sa suferiti de disperarea de a avea un iubit
incercati sa va petreceti mult timp afara, unde puteti vedea mai multa lume.
mergeti intr-un parc, la un concert, la o aniversare, oriunde va simtiti bine si unde puteti socializa. inscrieti-va intr-un club sau la un proiect, astfel veti invata si ceva nou. faceti schimb de nr de telefon cu mai multi baieti(nu cu toti, doar cei care va plac)
acum e important si ca odata ce ati pus ochii pe vreunii, sa nu sariti pe ei deoarece ii speriati
stabiliti intalniri comune sa iesiti toti patru cu rolele de exemplu si incet incet va veti apropia

| oBelieveMe explică:

UnBroken2016 e chiar frustrant. Avem 17 nu 12 sad

| RAY a răspuns (pentru oBelieveMe):

Ai si tu rabdare pana castig la loto ca poate te iau de nevasta

| TudorS a răspuns:

Vreau eu sa fiu iubitul tau, am si eu un bff pentru bff ta!

| bunaseara a răspuns:

Cati ani ai? Am avut 30 de gagici ...am bani curve detoate...

Întrebări similare