anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa imi innebunesc iubitul in pat?

15 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Fii tu "nebuna" si o sa o ia si el razna curand.

| Sara a răspuns:

Sex oral ca la carte si fara greata! nu musca!

| oooooooo a răspuns:

Pai cred ca cel mai simplu poti afla ce il innebuneste in pat de la el-gaseste un moment potrivit pentru o astfel de discutie-si apoi poti pune in practica, daca si tie iti convine sau esti de acord cu ceea ce vrea el.
E destul de greu sa iti spuna alte persoane cum sa iti innebunesti iubitul in pat, deoarece fiecare barbat are fanteziile lui, isi doreste altceva.
succes!

| claudiarebecca a răspuns:

Facand nebunii pe care vreti amandoi sa le faceti ar fi cel mai simplu cred... si mai fun

| nicolbutnaru a răspuns:

Hahaha. Fa ceea ce simti si te va inebuni el pe tine!

| csintalan a răspuns:

...eu o innebunesc seara in pat spunand ca plec in delegatie 3-4 zile, atunci e gata, ...nici ciorapi nu-i mai gasesc,... dar revederea o inebuneste mai cu drag,...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poti incepe prin a iti folosi gura fara sa vorbesti. Asa vei putea fi sigura ca nu il plictisesti si ca ii captezi atentia.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca nu ii permiti sub nici o forma sa te atinga in timp ce tu ii satisfaci anumite fantezii sexuale, garantat il innebunesti.si de cate ori are tendinta sa te atinga ii spui ca atunci cand te-a atins, jocul s-a sfarsit.incearca! va da rezultate 100%

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E cam dificila intrebarea aceasta...in primul rand consta in comunicare, intereseaza-te ce i-ar placea sa faca in pat de exemplu... ce fantezii are... jucati-va si totul va fi OKwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gandeste'te mai intai la ce tiar placea tie sa faci.Si dupa aia intreaba-l si pe el ce fantezii are si totul va merge bine sau mai bine fai un oralwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fii tu insuti si lasativa condusi ambii de ''valurile''nebuniei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum sa imi satisfac iubitu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vorbind obscen. Rezultat: innebunit 100%.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stai tu deasupra si dai pana incepe sa geme eu asa fac si efffff bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai dreptate daca ii dai pana geme; tine eu nu m-am oprit de loc si a meritat mersi.