Iubitu meu dulce, puiut, ingeras:X.Eu ii zic titi sau titik). Lui chiar ii place ''sufletelu meu'',''viata mea''. Poate sunt cam siropoase dar trebuie sa ii spui din inima tot ce simti:*
Eu pe prietenul meu il alint in felul urmator:Bythu, Sufletel, Iubyre, Puyu, Dracusoru Meu, Dragostea mea. Diliu meu(cand mai face ceva nebunesc)Viata mea, Ingerashu meu. Sper ca am fost de folos
Cum iti vine mai natural, dar in principiu lor le place sa fie rasfatati ca bebelusii, tinuti la piept, mangaiati, leganati.
Hmm, pai: bitu, bebe, pui, iubi, tati, pissoi, baby, sufletel, gurita. Cum vrei tu, e important sa fie inventata de tine alintatura.
pa, pa.
Te-as sfatui sa-i gasesti alinturi care sa vina din suflet. Sunt mult mai speciale si va simti ca e mai important decat altii. Insa pot sa-ti spun cum imi alint eu iubitul: soricel, pufu`, honey bunny, tup, bebi, micutul meu etc.
Iubi, pisi, iubiree, scumpulee, bombonel, inimioara, puisor, tauras, pisoi, Ursulet, puta, gurita, printzule, baby, tzuka, motanel, bebe, pui, iubitu`, iubitule, mazarel Yuby, Azorel sau ii spui diminutivu la numele lui! sper ca ti-au fost de folos :X
Inimioara mea,dragostea mea,iubire mica, prostutu meu, nebunu meu, ursulet, pisoias, etc.
Yrynella întreabă: