| Rena a întrebat:

Cum sa imi mint Partenerul: Sunt intr-o relati de aporximativ 4 ani si cu putin timp in urma am cunoscut o persoana care ma atrege foarte mult problema este ca nu stiu ce minciuna sa ii spun pentru ca este foarte complicat si anume... ( eu lucrez tot timpul am doar o zi libera pe saptamana, iubitul meu nu locueste cu mine dar ne vedem in fieacare zi char ramane la mine si doarte in unele zile si invers, si aceea persoana cu care vreau sa am o mica aventura nu este din acelasi oras cu mine asa ca singura solutie este sa ne vedem intr-un oras alaturat si anume intr-o zi cand am eu liber ) v-as ruga daca se poate sa imi spuneti cateva idei cum pot sa scap o zi ""fara banuieli""" pentru a ma vedea cu acea persoana "eu m-am gandit la o mica cearta" astept si ideeile voastre. Multumesc frumos
Rena

4 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Crezi ca merita sa-ti risti relatzia pentru o aventura?
c ai face daca ai afla ca prietenul tau te-a inselat? nu cred ca ti-ar conveni!

| gya_5588 a răspuns:

Mi-e mila de tine.MERITI SA FII RASPLATITA cu aceeasi moneda.
Daca ai atat tupeu incat sa faci asta, spune-i si prietenului tau. poate te ajuta el sa te intalnesti cu respectivul dandu-ti un sut in fund sa zbori pana la ellaughingsi nu mai ai nevoie de solutii.sau poate ii propui iubitului un manage a troislaughing

| caius a răspuns:

Incearca sa nu-ti bati **** de un om care sta cu tine, ca s-ar putea sa ramai fara la un moment dat

| Rena explică:

In fine se pare ca nu ai inteles intrebarea dragule. Am cerut o idee nu o parere despre ceea ce se petrece. Si sincer te intreb daca ai fi in locul meu sa ai partenera si sa doresti foarte mult o alta persoana te-ai trata la fel? Ceea ce m-i se intampla mie nu sunt singura pe acest panant. Oricum multumesc frumos de ajutor o sa tin cont. Numai bine v-am pupat