| NoToLike a întrebat:

Cum sa imi recuceresc fosta prietena? Ne-am despartit acum 1 an pentru ca nu ne-am inteles, insa am pastrat legatura. Dupa eu am avut mai alte relatii de care stie si ea, insa eu nu stiu daca ea a mai avut, fiind si f. ocupata cu facultatea. Ultima data ne-am vazut acum 6 luni, in care mi-a reprosat din senin mai multe lucruri, iar timp de 2 luni n-am mai vb cu ea. In ultimul timp am vorbit (eu am sunat-o), insa imi refuza politicos invitatiile (3 la numar), inventand diferite motive. Cum sa ii atrag atentia? Nici nu stiu daca are pe cineva, altfel nu as vrea sa deranjez.
Vreau doar sa mai incerc odata, insa nu sunt disperat, ci cu capul pe umeri.

3 răspunsuri:
| PandaHero a răspuns:

Daca tipa nu te vrea ar trebui sa ii accepti decizia.
Insa ai putea sa o inviti la o cina, sau sa ii aduci flori si ciocolata, si tot felul de dulcegarii la care fetele pot pica usor in plasa.

| neutrino a răspuns:

Nu mai ai cum, si daca mai adaugam si faptul ca ea te refuza politicos si repetat, atunci tu trebuie sa intelegi realitatea: nu mai faci parte din prioritatile ei, asa cum este de fapt si normal. Viata merge inainte, nu inapoi.

| jamal000 a răspuns:

Cred ca cel mai indicat e sa stai in banca ta, o oglida sparta nu va mai fi niciodata ca noua si o fisura poate reaparea oricand.