| aleceandra a întrebat:

Cum sa imi tin prietenul mereu aproape de mine?big grin

Răspuns Câştigător
| pisicutzamik a răspuns:

Este normal sa se supere este gelos, aveti deja o relatie serioasa si nu ar trebui sa ii ascunzi aceste mici detalii ca uite asa din prostioare va puteti desparti definitiv. Spune-i adevarul ca se supara mai putin decat l-ai minti, el crede ca ai ceva cu baiatul care te suna si de aia ii ascunzi fi mai sincera si ai sa vezi ca o sa-ti mearga bine!kiss

18 răspunsuri:
| catthshshshs a răspuns:

In primul rand, vorbiti deschis, comunicati, respectati-va reciproc. Incearca sa vezi ce pasiuni are, fa-i mici surprize. Insa, atentie, nu il sufoca. Lasa-i si un pic de independenta, gen nu il suna de cinci ori pe ora, apoi lasa-l si pe el sa te caute. Ce varste aveti amandoi?

| aleceandra explică (pentru catthshshshs):

20 si el 22.petrecem foarte mult timp impreuna pentru ca stam aproape unul de celalalt.iar cu vorbitul ne am invatat sa vorbim mult prin sms.pe mine ma mai suna cate un coleg.iar el se supara groaznic ca nu ii spun si lui si considera ca il mintsad

| aleceandra explică:

Suntem impreuna de aproape 2 ani si nu as vrea sa se instaleze monotoniasadsi daca se poate sa-l fac saaiba mai multa incredere in mine ca il mai suparsad

| pisicutzamik a răspuns (pentru aleceandra):

Buna tot de 2 ani sunt si eu cu iubitul meu si iti spun sincer ca de acum simt ca ne iubim amandoi,sa iti spun ce fac eu,de exemplu dimineata cand ne trezim(nu locuim impreuna,dar o data pe saptamana el vine la mine acasa )si dupa micul dejun cafeluta, cand ne asezam in pat incepem si ne gadilam, ne sarutam, avem niste poreclelaughing cu care ne sicanam si facem multe nebunii din astea, eu cred ca atata timp cat ii arati persoanei de langa tine ca o iubesti nu are cum sa intervina monotoniawinking kiss

| aleceandra explică (pentru pisicutzamik):

Da dar el tot imi spune ca s-a saturat ca il mint tot timpilsad si nu stiu ce sa fac.e foarte orgolios dar stiu ca ma iubeste. facem si noi asta in zilele roz.ne tachinam si ne gadilim pana nu mai avem aersaddar avem zile si proaste si nu vreau sa ne despartimsad

Pai spune-i ca il iubesti, dar tu i-ai dat motiv sa creada ca il minti?

Pai azi i am spus ca nu m-a sunat colegul ala pentru ca stiam ca o sa se superesadsi s-a uitat in telefon si a vazut ca m-a sunat.stie ca nu e nimic intre mine si colegul ala.suntem doar colegivsi atatsadacum s-a suparat tare si nu stiu ce sa facsad

O sa incercsadda acum sa vad cum il impacsad

| h3r a răspuns (pentru aleceandra):

Colegul tau ar trebui sa inteleaga ca ai o relatie, nu poti vorbi oricand.
Vina ta este ca ii permiti.
Ai grija de relatie, este una serioasa si e pacat sa se termine din cauza unor mici probleme, pe care tu ai putea sa le rezolvi daca ai vrea.

Take care.

Este normal sa se supere este gelos, aveti deja o relatie serioasa si nu ar trebui sa ii ascunzi aceste mici detalii ca uite asa din prostioare va puteti desparti definitiv. Spune-i adevarul ca se supara mai putin decat l-ai minti, el crede ca ai ceva cu baiatul care te suna si de aia ii ascunzi fi mai sincera si ai sa vezi ca o sa-ti mearga bine!kiss

| Dolceboy a răspuns:

Marita-te cu el si o sa il ai tot timpul aproape laughing

| RAY a răspuns:

Cumpara o colivie si inchidel acolo si mergi cu el oriunde vrei, daca ai incredere in el nu vad de ce non stop il vrei langa tine lasa-i si lui spatiu

| Dariusuu a răspuns:

Nu trebuie sa faci decat sa demonstrezi ca il iubesti. Atata tot. Cum?
Sunt sigur ca te descurci.

Răspuns utilizator avertizat
| OskarRM a răspuns:

Picătura ce lipeşte, nimic, nimic nu dezlipeşte! Made in Argentina.
http://www.top-office.ro/image/cache/data/ADEZIVI/picatura2-500x500.jpg

| AlexTeYubeste315 a răspuns:

laughing Salut, pai sa stii ca uni zic sa iti tii prietenul aproape prin ''Lesa telescopica'',
bun lasaand gluma la o parte la ce te referi cum sa imi tin prietenul aporape de mine... iti dau un sfat adica da! un sfat ::: tine-l de mana nu stiu cum sa iti zic... ai pus o intrebare stupida laughing

| Bologa_Vlad_1997 a răspuns:

Scoci, super-glue thinking