Cand capitolul sexual iti face probleme in alte capitole din viata, e semn clar ca trebuie sa faci o vizita la medic.
Muncește, după o zi de munca numa de sex nu-ți arde te gândești la sex pentru ca nu ai ocupație!
Pai dacă se plânge toată ziua ca ii sta gandu numa la sex înseamnă că freacă menta toată ziua în loc sa muncească sa facă banii sa poată merge și el odată la prostituate! Normal ca îmbătrânesc sau ce tu inginerești cumva? Și apropo sa muncești nu e o rușine și nici sa duci o viață cinstită și da sunt căsătorită de la 18 ani dar nici nu am rămas nesatisfacuta ca mi-am luat bărbat care nu e nevoit sa dea la lopata și e odihnit când ajunge acasă
Normal ca esti de la 18 ani, normal ca nu mai am 20 si ceva, se vede din mentalitate! Nu imbatraneste doar corpul, carcasa ta care acum nu mai e ce a fost, ci si mintea...
Putin imi pasa cat de satisfacuta ai fost, dar daca tot afirmi sus si tare asta, atunci da mi voie sa fac si acolo o previziune. Probabil in primii ani a fost aproape zilnic, dupa tot mai rar, ca v ati saturat amabdoi unul de altul si intervine monotonia. Iar acum e de 7 ori pe luna
asa ca... lasa sangele infierbantat si hormonal celor tineri, ti a trecut vremea
Esti demna de mila daca la varsta ta pui problema ca o adolescenta de liceu care tocmai si a pierdut virginitatea si rade de ceilalti care inca nu au facut acest pas, se considera matura pentru ca "ea stie" si ceilalti "nu", simt efectiv ca m-am intors in liceu, clasele 10-11, maxim.
Imi este mila de tine, imi cer scuze daca te am jignit cumva
Cat de drăguț, i-a stai o țară tu ști cum arat eu? No tulai doamnie sa nu-mi zâci amu ca ești din ala care vede prin intermediul internetului cum i-o zâce la acela ca i-o îs bătrână și nu știu i-o din alea cred că pe vreme m-e îi zâce vrăjitor ori mai rău popa
Inevitabil,sunt bărbat, la femei e mai simplu
Ocupa-ti timpul cu alte activități. Spre exemplu, mergi la sală! Ajuta foarte mult.
Gaseste-ti o partenera, practic fă-ți o relație sau... poți încerca prieteniile cu beneficii.
De unde sa fac rost de prietenii cu beneficii cu o fată?
Se sperie numai când spui cuvântul prieten că deja își fac filme.
Am avut si eu perioade asa. De cateva luni, fara partener. Nu ai ce sa face. Suporti, mergi mai departe, continui sa cauti si gasesti intr o zi. Asta e.
Fa si tu alte activitati, sa ti ocupe timpul.
Mergi la sala, la alergat, la plimbare cu bicicleta, etc, si nu o sa ti mai fie atata pofta
Din contra, dacă fac sport o să fie pofta infernală