| VrRos05 a întrebat:

Cum să îmi treacă pofta de sex?
Nu mă ajută masturbarea, o practic de 5 ori pe zi și tot degeaba.
Fetele nu vor.
De prostituate nu am bani.
Altfel,cum sa scap de dorință,căci nu îmi pot desfășura activitățile zilnice, mi se ridică cocoșelul din oră în oră.

40 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Cand capitolul sexual iti face probleme in alte capitole din viata, e semn clar ca trebuie sa faci o vizita la medic.

| iulia0514 a răspuns:

Muncește, după o zi de munca numa de sex nu-ți arde te gândești la sex pentru ca nu ai ocupație!

| Lrs2015 a răspuns (pentru iulia0514):

Ce sfat de femeie care traieste de la 18 ani doar cu barbatul in casa laughing si de femeie care....imbatraneste!

| iulia0514 a răspuns (pentru Lrs2015):

Pai dacă se plânge toată ziua ca ii sta gandu numa la sex înseamnă că freacă menta toată ziua în loc sa muncească sa facă banii sa poată merge și el odată la prostituate! Normal ca îmbătrânesc sau ce tu inginerești cumva? Și apropo sa muncești nu e o rușine și nici sa duci o viață cinstită și da sunt căsătorită de la 18 ani dar nici nu am rămas nesatisfacuta ca mi-am luat bărbat care nu e nevoit sa dea la lopata și e odihnit când ajunge acasăwinking

Normal ca esti de la 18 ani, normal ca nu mai am 20 si ceva, se vede din mentalitate! Nu imbatraneste doar corpul, carcasa ta care acum nu mai e ce a fost, ci si mintea...
Putin imi pasa cat de satisfacuta ai fost, dar daca tot afirmi sus si tare asta, atunci da mi voie sa fac si acolo o previziune. Probabil in primii ani a fost aproape zilnic, dupa tot mai rar, ca v ati saturat amabdoi unul de altul laughing si intervine monotonia. Iar acum e de 7 ori pe luna laughing asa ca... lasa sangele infierbantat si hormonal celor tineri, ti a trecut vremea

Dacă spui tu asa o fihee hee
La cei 89 de ani ai mei și de 7 ori pe luna e ok fata de tine care nu facut sex niciodată! Vad ca deja ți-ai făcut alt contwinking

Daca o femeie casatorita de la 18 ani, probabil cu copii, care are o casnicie de atatia ani incearca sa ma jigneasca spunand ca "nu am facut sex niciodata ", inseamna ca situatia e mult mai grava decat ma gandeam cu nivelul de inteligenta din Ro

Esti demna de mila daca la varsta ta pui problema ca o adolescenta de liceu care tocmai si a pierdut virginitatea si rade de ceilalti care inca nu au facut acest pas, se considera matura pentru ca "ea stie" si ceilalti "nu", simt efectiv ca m-am intors in liceu, clasele 10-11, maxim.
Imi este mila de tine, imi cer scuze daca te am jignit cumva

Dacă tu consideri asta jignire îmi pare rău să-ți spun dar stai mai rău decât mine la capitolul inteligentawinking

Da, ai incercat sa jignesti. Nu consider eu jignire, spun ce ai incercat tu sa faci. Te rog, sunt sigur ca ai lucruri mai bune de facut decat sa schimbi replici acide cu un "pusti" ca mine care aparent are si mai multe conturi laughing

Scuze puștiulică dar sincer prefer să-mi folosesc ultimii neuronii funcționali pentru ceva mai folositor sa te jignesc pe tine e mult prea banal mai bine ma distrez pe seama a ceea ce scriiwinking

Distractie placuta big grin

După ce vezi aceeași întrebare de 4 luni încoace zi de zi ți se cam acrește Si ce vroiai sa îi zic să-l felicit ca sta toată ziua bună ziua și taie frunza la câini?

Mulțumesc, mereu ma distrezhappy

Il poti bloca pe baiat. Sau nu ii citi intrebarile. E simplu. Nu ai de unde stii ce face el toata ziua. Vezi ti de casnicia ta

Nu "suni " si nu pari ca o femeie care se distreaza copios cu adevarat.

Regret dar eu nu sunt atât de imatura încât să blochez pe cineva, cât despre căsnicia m-ea nu cred că ar trebui să te îngrijoreze pe tine sau ce vrei să-mi furi bărbatul cumvalaughing

Sincer din câte știu eu nu am scos nici un cuvânt să ști pe ce ton vorbescwinking

Nu ti l fur, stai linistita, eu sunt atras doar de barbatii frumosi.
Atunci nu citi, pur si simplu.
Am impresia ca definesti maturitatea putin eronat laughing

Era o metafora, am uitat sa specific, scuze!

Mama lor de metafore!

Poate da poate nu sau e posibil sa nu înțelegi tu!

rolling on the floor

Din câte știu eu nu ști cum arată bărbată-mi-o dar în fine revenind la subiectul nostru sa stii ca până la urmă trebuie să îi spună cineva adevărul!

Pot intui ca doar cineva la fel ca tine te ar fi luat de nevasta

Cat de drăguț, i-a stai o țară tu ști cum arat eu? No tulai doamnie sa nu-mi zâci amu ca ești din ala care vede prin intermediul internetului cum i-o zâce la acela ca i-o îs bătrână și nu știu i-o din alea cred că pe vreme m-e îi zâce vrăjitor ori mai rău popa

Vezi ca nu stii cand sa pui cratima si cand nu. Si nu e prima data!

În nemarginita ta inteligență nu ai observat ca nu poți posta răspunsurile asa cum vrei tu ca sunt modificate automat? Da știu ca mai greșesc ca doar nu sunt perfectă și atotștiutoare cum e stimabilul meu interlocutorhappy

| VrRos05 explică (pentru Lrs2015):

Consideri asta ca fiind o jignire? La mine e un stil de viață sa nu o fac niciodată.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să nu te mai gândești la sex. Să-ți ocupi mintea cu alte gânduri.

| VrRos05 explică (pentru anonim_4396):

Inevitabil,sunt bărbat, la femei e mai simplu

| RoxanaIoana108 a răspuns:

Ocupa-ti timpul cu alte activități. Spre exemplu, mergi la sală! Ajuta foarte mult.
Gaseste-ti o partenera, practic fă-ți o relație sau... poți încerca prieteniile cu beneficii.

| VrRos05 explică (pentru RoxanaIoana108):

De unde sa fac rost de prietenii cu beneficii cu o fată?
Se sperie numai când spui cuvântul prieten că deja își fac filme.

| Lrs2015 a răspuns:

Am avut si eu perioade asa. De cateva luni, fara partener. Nu ai ce sa face. Suporti, mergi mai departe, continui sa cauti si gasesti intr o zi. Asta e.

| VrRos05 explică (pentru Lrs2015):

Câteva luni? Eu am o groaza de ani de când vreau.de la 14 ani dar nu mă gândeam asa de mult atunci ca acum...sa ajungi la 21 virgin, e ceva.

| Lrs2015 a răspuns (pentru VrRos05):

In ziua de azi cand toti se ard de la 15 ani, da. Dar nu inseamna ca ei sunt normali, tot niste mucosi nestersi la nas cu pretentii de "barbati" si "femei" raman...

| andreeaeml1200 a răspuns:

Fa si tu alte activitati, sa ti ocupe timpul.
Mergi la sala, la alergat, la plimbare cu bicicleta, etc, si nu o sa ti mai fie atata pofta

| VrRos05 explică (pentru andreeaeml1200):

Din contra, dacă fac sport o să fie pofta infernală

| DavidSmecheriaa a răspuns:

Mergi la biserica