Fetele care incerci sa le impresionezi nu vor fi niciodata ale tale, incearca sa fii tu, sa ai mereu grija de felul in care arati, cat mai natural si fetele care sunt pentru tine vor veni fara sa iti dai seama. De ce spun fetele care sunt pentru tine? Deoarece personalitatile similare sau total opuse dar care sunt compatibile se atrag... Fi tu, punete in locul fiecarei fata, examineazo putin inainte de a deschide gura si gandeste-te ce ai vrea tu sa aud (tu fiind fata). Cei al tau e pus deoparte
Te scarmi in nas in fata lor. Sigur or sa ramana socate. Doar ca nu in modul bun. Dar tu nu ai intrebat si in ce directie vrei sa le impresionezi asa ca am presupus si eu. Ca efectul sa fie maxim, scoti mucul din nas si zici "uuuugggghhhh ce verde e". Te las pe tine sa ghicesti urmatorul pas in cazul in care nici asta nu da rezultatele scontate. Pofta mare.
Sa nu fi cocalar.cu inteligenta si cu frumusetea vei impresiona 70% dintre fete(ca celelalte sunt pitzipoance care umbla dupa bani.de fapt sunt cu un procent mult mai mare dar incerc sa fiu amabil).deci.sa fii ingrijit.sa vorbesti frumos. daca ai bani e si mai bine. bafta
Prin felul tau de a fi.intr-o zi nu poti sa te schimbi.fii kit mai natural in ceea ce faci. Sper ca te-am ajutat:*
Fii tu insati dar cu unele schimbari, renunta la atitudinea de baiatul mamei sau de atitudinea de nepasator daca le ai fii atent si la imbracaminte la gesturi la toot daca le vezi suparate incearca sa le consolezi succes
Iata o intrebare veche de cand lumea. In primul rand, cumpara-i un buchet de flori. Fii spontan, vesel, dar mai ales inteligent! Fetelor nu le plac neaparat "durii", ci si baietii sensibili, care dovedesc ca le pasa de ce se intampla in jurul lor!
Poarta-te cu ele frumos, si vei fi uimit! Bafta!
SALUT OMULE.In primul rand trebuie sa fi tu insuti.In al doilea rand trebuie s-a fi
indraznet.
Fetelor nu le plac doar cei duri, trebuie sa fi si sensibil.Cumparai un buchet de flori sau orice ea va aprecia gestul, daca se spune ca esti tocilar si urat poti s-a schimbi lucrul acesta, nu iti fi teama sa ii spui unei fete ca o placi. BAFTA SI MULT NOROC. Ma bucur ca te-am ajutat NOROC, SA AGATI TOATE FETELE.
Fi tu insuti tot timpul. Nu incerca sa faci ce fac alti baetzy! fi originalll. Baftaaa