| EduardEdy14 a întrebat:

Cum sa impresionez o fata care o plac ff mult ea sta in america si vine doar in vara, iar eu sunt convins ca ma place si ea pentru ca in vara ma lua in brate pe la spate si ma pupa pe obraz.Eu am 10 ani si nu stiu cum sa o intreb daca ma place.

Răspuns Câştigător
| InceputulUnuiSfarsit a răspuns:

Nu trebuie sa faci ceva deosebit pentru a impresiona o fata. Tot ce trebuie sa faci e sa fii tu insuti. Ea te place asa cum esti, daca nu, inseamna ca nu te merita.
Atunci cand sunteti intr-un loc, chiar daca sunteti mai multe persoane, spune-i ca vrei sa vorbesti ceva cu ea si mergeti putin mai departe de ceilalti si spune-i ca o placi :3. Nu e greu deloc.

Esti cam micut, nu-ti face probleme pentru lucrurile astea. Oricum, sper sa reusesti!

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Gluma ta nu este rea, si cu siguranta ca vei gasi binevoitori care vor da raspunsuri unui "copil de 10 ani"!

| sofisis a răspuns:

Auzi...eu te plac. Tu ma placi?

| darrio2007 a răspuns:

Pentru ea erai un copil de 10 ani.Mai bine las-o asa si nu ii spune nimic.Sa nu strici ceva.

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns:

Cand va mai veni americanca, ia-o de mana si plimbati-va pe mal Va fi destul ca sa inteleaga(chiar daca e de o seama cu tine) si va intelege ca si tu o placi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi ca americancele is fitoase rau...si romancele care traiesc in america is si mai fitoase!

| Lienerth_Tobias_1999 a răspuns:

Dacă este o fată de vărsta ta, este clar că te place. Trebuie doar să fi tu însuți, ci ea va vedea că esti unic. Ci meriți să îi fi prieten. Dacă conmtinui să petreci mai mult timp înpreună, ea va vede că merită să fie prieten cu tine.

| Danysan a răspuns:

Eu te Sfatueisc sa ii faci un Cadou Special si sa ii pregatesti o cina Romantic laughing. Amice ai 10 Ani, eventual scoate-o In Oras la un Film dar in rest stai calm. Poti sa ii ei ceva de Plus si un Buchet de Flori care o sa o Impresioneze.