anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa impresionezi un baiat de 15 tinand cont ca ai 12? Ce sa ii permit sa faca si ce nu? Funda + vot! Ps : La balul bobocilor!
A da si sa nu imi spuneti esti prea mica sau e prea mare sau inv. sa scrii pentru. ca m-am grabit si scuze. greselile gramaticale! chatterbox

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

De acord!
Cuvantul "NU" trebuie spus la timpul lui. Adică de la început. Nu... vă mozoliţi si apoi,cand el vrea mai mult spui "nu",căci copilul (că şi el este copil nedezvoltat suficient la cap,ca şi tine,adică fără discernămant) nu o să ia în serios acest nu,după reacţiile tale anterioare, sau nu se poate stăpani.
Dar de undeva trebuie sa începi şi tu experienţele cu tentă sexuală,cu iubiri secrete (adică în gandul tău),cu fantezii nevinovate,cu flirturi inofensive,cu priviri furişe şi bileţele în bancă sau în buzunar (cu conţinut inofensiv si inocent desigur),etc, etc. Viaţa nu se opreşte în loc pentru nimeni. Dar la varsta asta trebuie să fie lucruri curate, neprihănite. Cu toate că aceste lucruri nasc furtuni de ganduri şi sentimente care uneori te copleşesc.Dar fizic, lucrurile se opresc la un anumit punct!
Pănă aici!
Eu am trecut prin experienţa ta şi ştiu cum este.Acum sunt adult şi recunosc capcanele acestei varste care te asteaptă:adolescenţa!

11 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

EŞTI PREA MIIIICĂĂĂĂĂ!
Prea, prea mică! Degeaba nu vrei să auzi asta, dar ăsta este adevărul. Nici un băiat de 15 anul nu se va uita la o fetiţă de 12 ani.Ei se uită la fete mai mari ca ei, de la care să capete experienţă! Tu eşti încă de joacă, nu de viaţă amoroasă!

| egjrewiogjaeifjaepfpjagfegwregeyhrt a răspuns (pentru Elianna):

Ok ok m-am prins laughing! El are 1.56 si eu 1.50 si sunt si mai dez. adica arat de 13-14 cam asa straight face

| Elianna a răspuns (pentru egjrewiogjaeifjaepfpjagfegwregeyhrt):

Nu mă refeream la dezvoltarea fizică,cu toate că este importantă şi asta,eu vorbeam de psihic,hormonal.
Dacă te referi să-i atragi atenţia,aşaaa,de flirt, de băgat în seamă, cred ca este de acceptat. Dar de aici si pană la pipăeli sau alte manifestari fizice explicite...este cale lungă. Astfel de simpatii există de la orice varstă. Numai ca tu m-ai pus pe ganduri atunci cand ai pomenit de permisiuni pe care să le dai. Nimic nu este permis decat strangerea de mană. ATAT.

| egjrewiogjaeifjaepfpjagfegwregeyhrt a răspuns (pentru Elianna):

Sa sti ca eu gandesc foarte matur si el este mai copil si eu ma refeream la faptul daca este bine. adica daca o sa mearga intre noi daca nu il las sa puna mana pe fund etc straight face ca aveam o colega care l-a lasat si mie sincer nu mi se pare normal! Deacord cu mine?batting eyelashes

| NyanCat a răspuns (pentru Elianna):

Facem pariu? big grin Eu cunosc o fata care are 12 ani si un iubit de 18 big grin si sunt impreuna de 1 an :p

| Elianna a răspuns (pentru egjrewiogjaeifjaepfpjagfegwregeyhrt):

De acord!
Cuvantul "NU" trebuie spus la timpul lui. Adică de la început. Nu... vă mozoliţi si apoi,cand el vrea mai mult spui "nu",căci copilul (că şi el este copil nedezvoltat suficient la cap,ca şi tine,adică fără discernămant) nu o să ia în serios acest nu,după reacţiile tale anterioare, sau nu se poate stăpani.
Dar de undeva trebuie sa începi şi tu experienţele cu tentă sexuală,cu iubiri secrete (adică în gandul tău),cu fantezii nevinovate,cu flirturi inofensive,cu priviri furişe şi bileţele în bancă sau în buzunar (cu conţinut inofensiv si inocent desigur),etc, etc. Viaţa nu se opreşte în loc pentru nimeni. Dar la varsta asta trebuie să fie lucruri curate, neprihănite. Cu toate că aceste lucruri nasc furtuni de ganduri şi sentimente care uneori te copleşesc.Dar fizic, lucrurile se opresc la un anumit punct!
Pănă aici!
Eu am trecut prin experienţa ta şi ştiu cum este.Acum sunt adult şi recunosc capcanele acestei varste care te asteaptă:adolescenţa!

| alexutza003 a răspuns:

Ai putea sa il impresionezi prin felul tau de a fi, sa te comporti normal sa fi finuta, simpatica, glumeata cand este cazul.
De obicei pustii de 15 ani isi incearca norocu cu fete mai mici asa ca tine ar putea sa incerce sa te prosteasca asa ca ai grija, si nu ii permite sa iti vb aiurea sau sa te ia la misto.

| egjrewiogjaeifjaepfpjagfegwregeyhrt a răspuns (pentru alexutza003):

Dar nu 0 sa isi bata j0c de mine pentru. ca il cun0aste pe frateme0 si stie ca daca imi face un baiat ceva il bate pe respectivul decihee hee

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai putea sa scrijelesti pe un copac cu un swiss army knive in felul asta "Numele tau + Numele lui = Pedofilie", sigur ar fi impresionat happy

| Rowe a răspuns:

Iubirea n-are vârsta.Ca sa îl impresionezi vorbește mai mult cu el. Întreabă-l:Ce mai faci? Poate te place. Daca te place da-i numărul de telefon și vorbiți asa...Mai mult nu știu ce sfaturi sa îți dau dar, noroc!