Nu ai nici un motiv sa te simti prost.
Fii relaxata si ai rabdare,nu insista,da-i timp sa isi revina.
Si daca era si obosit,incearca sa-l intelegi,intr-adevar nu e vina ta,dar nu-i crea lui un complex pe tema asta,greu ii va trece!
Uneori trebuie sa te multumesti si cu mai putin,te adaptezi situatiei,fara vinovatii sau reprosuri,omul nu e un mecanism lipsit de suflet!
Nu mai fii trista,nici o vina nu ai tu, esti doar dornica si nerabdatoare, fii mai blanda!
Mult noroc!
Oke nu`ti fa griji e ceva normal de obicei dureaza putin pana cand i se scoala a doua oara caci penisul nu ramane tare. PS : daca il tine putin inseamna ca nu e prea experimentat cu fetelee:*
Ba deci mooooor! Intrebari mai amuzante decat cele de la categoria asta nu o sa gasesti nicaieri. Cat despre problema ta, de unde dracu sa stim noi de ce nu i se mai scoala lu` gagicu`to`? ))
Pai dupa ce a ejaculat prima oara penisul i se inmoaie. nu mai are forta sa-l incoarde imediat dupa ce o ejaculat. asteptati 10 minute si continuati . punandu-si alt prezervativ desigur ))))
Nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji, la virsta lui este un fenomen normal...si chiar daca se scoala a doua oara, tot repede va ejacula. va trebui sa ai rabdare...cind se maturizeaza stie cum sa se retina,pina ce va fi asa cum a mai fost. Am si eu o intrebare, cind vreti sa faceti sex a doua oara, tu il atingi acolo.adica faci ceva ca sa-l exciti?
Paii ne sarutam ne mangaiem ne atingem in zonele intime ca sa fie placut
Atunci repet,este ceva normal,probabil are putina experienta,e bine intr-un fel fiindca o sa invatati impreuna. Si este emotionat fiindca e si lung,haide-ti sa fim sinceri,si vrea sa fie ok,sa nu-ti faca dureri,are grija de tine, iata probabil de ce a doua oara nu se scoala, lasa-l sa se odihneasca vreo 20 minute.bafta!
Eu un lucru nu pot sa-l inteleg. De ce ai tinut sa precizezi ca are 22 de cm?
Si acum serios : de unde naiba vrei sa stim noi de ce nu i se scoala prietenului tau? Uita-te si tu in oglinda, daca nu crapa inseamna ca nu asta e motivul...
Am precizat ca are 22 de cm pentru ca m-am gandit sa nu fie si din cauza marimii, si da stai linistit ca m-am uitat in oglinda
Marimea n-are treaba cu virilitatea, sunt 2 lucruri total diferite. Poti sa o ai cat un ac si sa-ti faci bine treaba cu ea sau poti s-o ai cat titanicu si sa ejaculezi prematur
Si acum, ca sa nu par fabulist : size matters Degeaba zic unii ca nu conteaza marimea ci conteaza cum o folosesti. Cu cat e mai mare cu atat dai mai bine
Poate pare stupida intrebarea. Dar numa pricep si de aia am pus-o
Hey tu esti de vine deoarece-l exciti prea tare si te iubeste foarte mult se pare s-a emotionat probabil si a ejaculat Poate pe viitor o sa fie mai ok cum a zis si Raul asteptati 10 min daca nu poate are ejaculare precoce... Spor si sa va iubiti mult
Nu cred ca este din cauza ta...dar totusi intrebal daca a patit la fel si cu alte fete daca da poti sta linistita nu esti u de vina si poti cauta p altul...
Poate l`ai epuizat dracu. ce naiba poate sa aiba cm cati vrea dar cand e epuizat e epuizat