| IOanaaaaaaaaa a întrebat:

Cum sa incep, Astazi am fost la iubitul meu acasa el are 20 de ani.
Am inceput sa ne sarutam sa ne frecam unul de celalalt, ne-am intins jos pe covor si am inceput sa ne sarutam sa ne mangaiem sa ne dezbracam asa, si-a pus prezervativul si facut primul numar care a durat putin pana a ejeculat.
Al2-lea numar penisul nu s-a mai "sculat" sa precizez ca are 22 de cm, vreau sa spun ca ma iubeste si eu ma simt prost am impresia ca din cauza mea nu i se "scoala" dar el spune ca nu e din cauza mea ca el ma iubeste si ca il atrage totul la mine si ca se simte cel mai bine cu mine. Imi puteti spune si mie care este motivul de nu i se "scoala" la a2lea numar? Am mai patit asa. Fundita

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu ai nici un motiv sa te simti prost.
Fii relaxata si ai rabdare,nu insista,da-i timp sa isi revina.
Si daca era si obosit,incearca sa-l intelegi,intr-adevar nu e vina ta,dar nu-i crea lui un complex pe tema asta,greu ii va trece!
Uneori trebuie sa te multumesti si cu mai putin,te adaptezi situatiei,fara vinovatii sau reprosuri,omul nu e un mecanism lipsit de suflet!
Nu mai fii trista,nici o vina nu ai tu, esti doar dornica si nerabdatoare, fii mai blanda!
Mult noroc!

18 răspunsuri:
| Heather2001 a răspuns:

Poate ca a fost de ajuns, incercati alta data!

| ccriss a răspuns:

Oke nu`ti fa griji e ceva normal de obicei dureaza putin pana cand i se scoala a doua oara caci penisul nu ramane tare. PS : daca il tine putin inseamna ca nu e prea experimentat cu fetelee:*

| nonny50 a răspuns:

Ba deci mooooor! rolling on the floor Intrebari mai amuzante decat cele de la categoria asta nu o sa gasesti nicaieri. Cat despre problema ta, de unde dracu sa stim noi de ce nu i se mai scoala lu` gagicu`to`? rolling on the floor))

| Raul1510 a răspuns:

Pai dupa ce a ejaculat prima oara penisul i se inmoaie. nu mai are forta sa-l incoarde imediat dupa ce o ejaculat. asteptati 10 minute si continuati tongue. punandu-si alt prezervativ desigur laughing))))

| Raul1510 a răspuns:

Mai bagati o fisa. poate aveti noroc=)

| kirra886 a răspuns:

Nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji, la virsta lui este un fenomen normal...si chiar daca se scoala a doua oara, tot repede va ejacula. va trebui sa ai rabdare...cind se maturizeaza stie cum sa se retina,pina ce va fi asa cum a mai fost. Am si eu o intrebare, cind vreti sa faceti sex a doua oara, tu il atingi acolo.adica faci ceva ca sa-l exciti?

| IOanaaaaaaaaa explică (pentru kirra886):

Paii ne sarutam ne mangaiem ne atingem in zonele intime ca sa fie placut

| kirra886 a răspuns (pentru IOanaaaaaaaaa):

Atunci repet,este ceva normal,probabil are putina experienta,e bine intr-un fel fiindca o sa invatati impreuna. Si este emotionat fiindca e si lung,haide-ti sa fim sinceri,si vrea sa fie ok,sa nu-ti faca dureri,are grija de tine, iata probabil de ce a doua oara nu se scoala, lasa-l sa se odihneasca vreo 20 minute.bafta!

| HelpBoy a răspuns:

Poate nu mai are chef de sex

| IMC90 a răspuns:

Eu un lucru nu pot sa-l inteleg. De ce ai tinut sa precizezi ca are 22 de cm? laughing
Si acum serios : de unde naiba vrei sa stim noi de ce nu i se scoala prietenului tau? laughing Uita-te si tu in oglinda, daca nu crapa inseamna ca nu asta e motivul...

| IOanaaaaaaaaa explică (pentru IMC90):

Am precizat ca are 22 de cm pentru ca m-am gandit sa nu fie si din cauza marimii, si da stai linistit ca m-am uitat in oglindawinking

| IMC90 a răspuns (pentru IOanaaaaaaaaa):

Marimea n-are treaba cu virilitatea, sunt 2 lucruri total diferite. Poti sa o ai cat un ac si sa-ti faci bine treaba cu ea sau poti s-o ai cat titanicu si sa ejaculezi prematur laughing

Si acum, ca sa nu par fabulist : size matterswinking Degeaba zic unii ca nu conteaza marimea ci conteaza cum o folosesti. Cu cat e mai mare cu atat dai mai bine laughing

| IOanaaaaaaaaa explică (pentru IMC90):

Poate pare stupida intrebarea. Dar numa pricep si de aia am pus-o

| Lore14785 a răspuns:

Da e negru de are 22 de cm? nu-ti iese pe gura?

| FallenDemon a răspuns:

Hey tu esti de vine tongue deoarece-l exciti prea tare si te iubeste foarte mult se pare big grin s-a emotionat probabil si a ejaculat happy Poate pe viitor o sa fie mai ok cum a zis si Raul asteptati 10 min daca nu poate are ejaculare precoce... Spor si sa va iubiti mult happy

| papusikk a răspuns:

Nu cred ca este din cauza ta...dar totusi intrebal daca a patit la fel si cu alte fete daca da poti sta linistita nu esti u de vina si poti cauta p altul...

| IOanaaaaaaaaa explică:

El imi spunea ca este forte obosit si ca a baut foarte multa cola

| xTupeu a răspuns:

Poate l`ai epuizat dracu. ce naiba poate sa aiba cm cati vrea dar cand e epuizat e epuizat