Banuiesc ca v-ati despartit din motive serioase
dar ca sa uiti usor o fata sau baiat iti trebuie timp, stii cum se zice '' Iti ramane o cicatrice, iar cand te uiti la ea iti aminteste''
dar daca o iubeste de ce nu te duci si spune-i poate asa va inpacati :* si nu mai suferi
Dar sfatul meu este ca sa uiti o persoana asa de pe o zii pe alta nu se poate
Te ce nu te duci in cluburi sau ia-ti o vacanta unde sa e gandesti, sau distreazate :* este cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci
NU SE STIE NICIODATA CINE TE ASTEAPTA SAU DE CE V-ATI DESPARTIT asa ca zambeste ca poate cineva se va indragosti de zambetul tau :* sper ca te-am fost de ajutor multa bafta
Atunci e clar ea nu simte nimk pentru tine :O dar ce motive ar fi avut sa va despartitii
Stii cum se nuumeste ce ai simtit tu? dragoste la prima vedere adica te-ai atasat de ea repede
Iar daca ea te trimis sa plimbi ursu mai bine o lasi balta sunt multe femei pe lumea asta Don't worry ''Din dragoste nu moare nimeni
Lasa ca iti trece Du-te cu prietenii tai distreazate, si traieseti viata nu merita sa suferi ca un bou scuzami expresia dupa o fata care te-a dat gara
Succes
PS:Cel mai bun mod de a te detasa este sa discutii cu cineva pe indelete despre asta este mult mai bine si vei vedea ca te vei simtii usurat
Nu inteleg, daca ti la ea de ce te-ai despartit de ea?
Tine legatura cu ea sa nu ii simti lipsa atat de mult, incearca sa te imprietenesti cu alta fata stiu ca e greu dar daca nu e ea cea potrivita pentru tine, repetati : Ea nu ma iubeste, mai sunt multe ca ea, asta e!
La intrebarea : daca ti la ea de ce te-ai despartit de ea?, raspunsul meu ar fi : nu eu am vrut sa ne despartim, ea a vrut, oricum, la chestia mai sunt multe ca ea, pana acum nu am incercat sa imi schimb caracterul pentru. alta fata sau pentru o alta persoana, si de ea m-am atasat asa, foarte repede, in 2-3 zile. Si de 3 saptamani sunt cam. praf :]
Vale, multumesc pentru formulare, dar treaba cu mersul si spusul, crede-ma ca am incercat dar ea vrea sa ramanem doar simpli prieteni, ii respect decizia dar totusi, as vrea sa fac ceva sa pot sa ma gandesc si la partea plina a paharului.
Pai de asta am postat pe TPU, daca aveam cu cine sa vorbesc vorbeam, daca ati putea lasa unul din voi 2 [blue sau vale] un id de mess, un e-mail, ceva