| ramona_1444 a întrebat:

Cum sa incep o relatie cu minciuni sau cu adevaruri? adica un baiat(17 ani) vrea sa fie cu mine (16 ani). doar ca eu in primul rand sunt virgina iar el nu mai e si in al doilea rand eu nu am o liberatate mare adica nu pot sa merg cu el la toate chefurile sa stau pana tarziu afara. eu as vrea ca atunci cand o sa-mi spuna ca vrea sa fie cu mine sa-i zic intai aceste 2 lucruri si apoi daca mai vrea sa fim impreuna. ce parere aveti happy? si stati linistiti ca ofer fundita

Răspuns Câştigător
| baru a răspuns:

Sall. Totul se bazeaza pe sinceritate, si pe seriozitate. Problema dupa cate vad eu, nu este la tine. Daca-ti pui o asa intrebare se pare ca esti un om serios. Ca atare, tine capul sus, indiferent cat de mult vei pierde. Intregul te va rasplati pentru cinste si demnitatea ta. Pa

7 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Trebuie sa fi sincera. daca minti acum va trebui sa minti mereu. ce relatia veti avea voi daca nu esti sincera cu el?
ii expui astea doua aspecte, tocmai bine vezi si tu cum reactioneaza.

| florg78 a răspuns:

Ca o relatie sa mearga bine e necesar sa exite comunicare si sinceritate, iar tu find la inceput e cu ata mai necesar. iar el daca te place cu adevarat va accepta sau nu, si astfel fiecare va sti ce are de facut fara a inplica prea multa suferintza.succes

| HelpBoy a răspuns:

Da asa ar trebui intai sa-i zici daca te place va accepta.

| Cory_3470 a răspuns:

Pai trebuie sa incepi o relatie cu advevaruribig grin nu cu mincuni pentru ca atunci nu o sa mai fie o relatie poate doar o aventurahappy spuneai cea ce simpti si poate asa o sa meargabig grin

| clawdya_8655 a răspuns:

Buna
eu sunt de aceeasi parere cu tine
prima oara ii zici acele 2 lucruri si daca el chiar e dispus sa accepte situatia asa cum e, inseamna ca el chiar vrea cu tine o relatie serioasa.
bafta

| blabal a răspuns:

In primul rand intr-o relatie conteaza intelegerea reciproca si respectul! 2 la mana daca te place intr-adevar... te va intelege! 3 libertate ai destula!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i de la inceput ca esti virgina si sa te astepte pana esti tu pregatita si daca nu accepta inseamna ca vroia doar relatie sexuala daca nu are nimic impotriva te iubeste foarte mult