Corect spun unele fete, vei lua si bacul, numai ca nu incerca sa nu-l mai placi, incearca sa controlezi sentimentele, si sa intri in joc
Si ce daca ai bac-ul? Daca stii ca te place, si tu-l simpatizezi mult sau ai sentimente ce simti ca urca pentru el, lasa liber si daruieste. Poate ai sa inveti mai bine, poate o sa te sustina moral la teme si pregatiri si vei progresa si la invatat. Iubirea iti da aripi, iti etaleaza sentimente si calitati pe care nu stiai ca le detii. Asa ca, nu-ti irosi sansa. Daca ai incredere in el, daruieste ce ai de daruit si vei avea si tu de primit. Succes.
Nu fa prostia sa renunti la el.
Ai sa vezi ca ai sa suferi daca renunti la el.
Vorbeste cu el...si poate iesi o relatie.
Mai scapi si tu de gandurile astea cu bacul si alte ganduri mai rele.
Te va ajuta.
Succes.
Nu are rost sa-ti distragi atentia de la asta
Pentru ca te vei gandi mereu la el...nu-i asa? si nici nu vei putea invata...
Daca crezi ca va placeti reciproc poti intemeia o relatie. ii explici ca nu ai sa poti iesi mereu pentru.ca ai de invatat si te va intelege
Succes in dragoste si la bac!
Nu trebuie sa renunti la el...Doar sa-l pui pe locul 2...incearca sa clarifici situatie si vezi daca e ceva durabil sau ceva trecator...si nu el iti distrage atentia de la invatat u pleci ca gandu'...incearca cand inveti sa stay ca gandul la carte si cand e vb de el te gand la el.. pup
Nu ai ce sa faci. Daca tii la el nu te poti impotrivi sentimentelor tale.Incearca sa imbini cele doua activitati:*
Si eu la fel eram anul trecut )! si tot am luat si in stil mare
Deci nu-l lasa ...zapaceste`l ! N`ai nimic de pierdut, si cu bacu.lasa ca il iei ca esti fata desteapta >
Daca tu crezi cu adevarat ca asta iti va distrage atentia de la invatat.incearca sa il eviti... Dar sincer. un proverb spune asa "Inimii nu ii poti comanda" sau ceva asemanator.in fine...Eu cunosc pe cineva care a putut sa invete pentru bac chiar daca avea prietena... Daca chiar iti place. ii explici situatia ...si vezi tu Bafta la bac!
Buna...nu renunta la el ...pentru ca risti sa il pierzi de pomana... daca esti fata desteapta, cum cred ca si esti, poti invata si cu iubit si fara iubit...si app el este prietenul cel de care mi-ai zis?