| loving2008 a întrebat:

Cum sa inteleg un Capricorn încapatânat, orgolios care isi deschide cu greu inima? Cand are probleme aproape ca nici nu ma baga in seama si nici nu spune ce are pe suflet daca nu-l intreb.Eu sunt zodia Fecioara. Vreau mai multa atentie din partea lui.Am vorbit cu el dar...degeaba.

4 răspunsuri:
| Annye_2425 a răspuns:

Si eu sunt in zodia fecioara si te inteleg. vrem multa atentie dar uneori exageram. Unii cand au probleme trebuie doar sa i lasi sa se linisteasca. nu il stresa ca mai rau faci.stiu ca vrei sa ii fii alaturi dar fa o de la distantawinking

| loving2008 explică:

Cu siguranta o sa incerc sa il ignor, sper sa functioneze. Daca nu va functiona va trebui sa pun punct.

| mihaelad_7444 a răspuns:

Zodiile nu sunt un criteriu dupa care oamenii se pot alege pentru a convietui impreuna. Ci principiile. Pentru a avea fericire in familie este necesar ca amandoi sa se iubeasca si sa comunice unul cu altul. Pentru a putea exista iubire si comunicare intre sot si sotie, singura posibilitate sa existe asa ceva este ca si ei sa fie credinciosi si sa creada si sa urmeze pe Domnul Isus. Domnul Isus ne-a lasat pacea Lui: Va las pacea, va dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o da lumea. Sa nu vi se tulbure inima, nici sa nu se inspaimante. (Ioan. 14:27)
Singurii oamerni care au cu adevarat pace in suflet pe pamant sunt cei ce au primit pacea Domnului Isus. Ei, prin rugaciune, tot ajutati de Dzeu, invata sa comunice. Iar de iubit invata sa iubeasca tot de la Dumnezeu:si: "Sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau cu toata inima ta, cu tot sufletul tau, cu tot cugetul tau si cu toata puterea ta"; iata porunca dintai. (Marc. 12:30)
Doi oameni necredinciosi legati unul de altul nu pot fi fericiti, si nici nu se vor iubi vreodata iar comunicarea lor este saraca, si orgoliile f mari
www.intercer.net
www.oxigen.tv

| antipar a răspuns:

Nu. Chiar daca iti va fi greu, te sfatuiesc sa il lasi in pace, sa nu il bagi in seama, sa te contacteze el. Poate sa dureze si o zi, poate si o luna dar nu trebuie sa il contactezi incontinuu pentru ca daca vei face asta, vei fi obligata sa te comporti asa pe viitor. Tu sa il bagi in seama iar el sa astepte sa fie bagat in seama.