Cred ca ar fi mai bine sa-i spui cat de mult tii la ea ceva de genu : in ultima perioada mi-am dat seama ca eu chiar tin la tine, ca te iubesc, daca nu te superi ai vrea sa fii cu mine?
asa m-a intrebat si prietenul meu si crede-ma a reusit:* succes
Pai ii spui...:
Sti ...de la un timp ne intelegem destul de bine ...nu ai vrea sa fim cu mine
sau ii zici
am inceput sa te plac...ce zici nu ai vrea sa fi cu mine?
bafta
Britney, am 15 ani clasa a 8-a ultimul an, o plac pe fata asta de 4 ani si m-as simti aiurea daca nici acum, in ultimul semestru dinaintea liceului nu as fii cu ea.
Sandra, sper ca nu te deranjeaza daca imprumut cate ceva de la tine.
Te duci la ia si ii spui: "Hei in ultima saptamana ne-a inteles foarte bine si mi-ai dat impresia ca ma placi, vezi eu te plac cred ca m-am indragostit de tine vreau sa stiu daca vrei sa fi iubita mea nu vreau sa iti fac declarati de dragoste sub clar de luna vreau doar sa mergem la film tinandune de mana, deci vrei?
Poti sa te duci la ea cu pretextu':"Am primit o provocare sa te intreb daca vrei sa fii cu mine" Si vezi ce rasp vei primii. Intrebarea moarte nu are!
Uite, stiu ca s-ar putea sa nu fii de acord si imi cer rau daca te voi supara, dar as vrea sa te intreb daca ai vrea sa fim iubiti. Stiu ca poate nu ai niciun motiv sa fii cu mine, dar mie chiar imi place de tine.
Hey, as vrea sa te intreb ceva. Daca ti se pare ca te jignesc cumva nu trebuie sa accepti. Ai vrea sa fi cu mine? Adica sa fii prietena mea? Imi place foarte mult de tine si imi place personalitatea, aspectul, totul imi place la tine
sper ca te-am ajutat! Funda?
ps : sper sa te descurci cu fata
Uite :
''buna, eu trebuie sa-ti zic ceva ce vroiam sa iti zic de mult, vezi eu te plac mult, vrei sa stai cu mine, fara suparare. poti sa refuzi nu-i obligatoriu "
daca zc ca nu roag-o:
daca tot nu vrei macar te mai gandesti? si o faci sa se gandeasca daca ii vorbesti din inima
eu chiar maine am sa fac acelasi lucru ce scriu aici si acum ma gandesc cum sa-i vorbesc
daca la mine nu merge sper sa mearga la tine
succes!
Mutubal întreabă: