Buna!
O inviti in oras, la un suc, sau oriunde. Dupa ce comunicati putin, ii cuprinzi fata in mainile tale si-i marturisesti ca o placi.
E simplu!
Nu o intrebi! o iei in brate si ii spui ca iti place mult de ea, daca va zambi si nu va reactiona in potriva, sunteti oficial impreuna
Nu ştiu frate, du-te în elveţia, am auzit că acolo se fac cursuri speciale pentru aşa ceva.
Tu gândeşti? Cum ai vrea să o întrebi? Dacă nu o poţi face direct atunci nu o mai face.
Simplu...vorbesti frumos cu ea, ii oferi un buchet de flori si o intrebi ...nu complica lucrurile prin chestii gen sa pui pe alt cineva sa intrebe pentru tine, ca asa mai tare o aburesti, zii direct in fata
Salut, sarut-o, daca nu se da inapoi poti presupune ca este un inceput de relatie. Puteti discuta dupa cateva zile in legatura cu "sarutul din trecut" si sa o intrebi, asta daca nu vrei sa fi de moda veche si sa o intrebi.
Trebuie sa fi direct si an acelasi timp romantic.Incearca sa o faci sa rada si sa aveti un moment placut. mult succes
O inviti la un suc sau intr-un loc mai restrans si ii spui : Uite, ce vreau sa iti spun este ca te plac foarte mult, nu imi pot lua gandul de la tine si ai un suflet foarte bun" sti tu, ceea ce crezi tu despre ea ii spui de ce o placi! Dupa ce ai terminat cu complimentele o intrebi "Deci, ai vrea sa fi cu mine?" si bagi un zambet (dar nu deala de nebun ). Succes! Mie mi-a mers cu multe fete
O tragi deoparte si i spui ca o placi si ca ti-ai dori sa fiti mai mult decat amici, vezi ce zice.
HappynewCenusa întreabă: