De ce el?
Daca asteapta asta, poate nu se va intampla niciodata. E aiurea sa iti doresti ceva si sa stai pur si simplu sa astepti.
De parca ar avea ceva daca ar face fata primul pas.
Pentru inceput ar trebui sa-i spui ca il placi apoi in functie de reactia lui ii poti propune sa fie cu tine
Il chemi undeva sa fiti doar voi doi, ii dai un pumn in gura, un spitz in co@ie si il intrebi in timp cel ameninti cu cutitul daca vrea sa fie cu tine.Sunt sigur ca va accepta...
Pur si simplu ii spui ce simti, cam cum te-ar intreba si el pe tine.Dar cred ca totusi ar fi mai bine sa il lasi pe el sa faca primul pas ca sa nu ai parte de un refuz
Da,dar e cam ciudat ca o fata sa mearga sa-i spuna unui baiat: vreau sa fiu cu tine! Una e sa-i spui asta, si alta e sa-i dai de inteles ca-ti place de el, ca te simti atrasa de el, si isi va da seama ca vrei sa fiti impreuna! E cam ciudat ca o fata sa-i spuna unui baiat ca vrea sa fie cu el!:*
Chiar nu e draga mea.
Nu e un lucru iesit din comun.
O seara placuta sa ai.
Ok,cum spui tu! Fiecare cu parerea sa!:*
Exact. :*
De ce el?
Daca asteapta asta, poate nu se va intampla niciodata. E aiurea sa iti doresti ceva si sa stai pur si simplu sa astepti.
De parca ar avea ceva daca ar face fata primul pas.
Îi spui că-ţi place de el şi apoi o să vină de la sine "întrebarea" sau poate nici n-o să mai fii nevoită să o pui.
Dar nu îl iei aşa direct "îmi place de tine!" mai discuţi inainte să vezi dacă sentimentul este reciproc.
Pai il intrebi ce face prima data. Ii spui dupa ca il placi, apoi il intrabi pur si simplu. Dar daca iti v-a raspunde sa nu fii suparata ca o sa mai fie ocazii :*
Yo33 întreabă:
anonim_4396 întreabă: