anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa intretii o relatie pe internet, voi cum va descurcati [ cei implicati in asa ceva ]?

Răspuns Câştigător
| AxxyAlexandra a răspuns:

Bunahappy
Eu ii contrazic pe toti de aici si iti spun ca o relatie bazata pe dragoste adevarata si incredere depaseste orice obstacol!
Distanta e doar un mic obstacol care prin dragoste adevarata, fidelitate, incredere si comunicare nu mai are niciun sens.
Iti zic toate astea pentru ca eu am o relatie la distanta de aproape 9 luni si ne iubim enorm [intre noi sunt 700 de km].
Dragostea e mai presus de orice, iar tu trebuie sa faci ce`ti spune inima.
Mie imi este foarte greu la fel ca si lui, dar ne iubim mult si avem multa incredere unul in altul. Desi uenori mai am momente cand simt ca cedez el imi da increderea necesara in mine. Trebuie sa comunicati foarte mult si in acelasi timp sa lasati foarte mult unul de la altul.
Iubiti`va mult si aveti grija de voi!:*

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Îmi plac relații reale, palpabile, nu sunt fană a virtualului!
Pa, pa.

| Lovely a răspuns:

Pe scurt. o relatie nu se intretine pe internet. o relatie se bazeaza pe realitate! degeaba dai semne :* :X big hug daca in realitate nu faci asta, degeaba zici pe messenger te iubesc daca nu esti in stare sa o faci in realitate. Internetul nu reprezinta nici macat 1% importanta intr-o relatie, dar ar fi trebuit sa stii asta

| Lovely a răspuns:

@TraficantaDeSentimenteRoz da, este axact cee ce am zis. Ceea ce ai tu se numeste relatie virtuala. Esti fericita sufleteste prin cuvintele si vorbele frumoase care ti le zice, dar cand ai nevoie de o imbratisare ( pentru ca simti nevoie la un momentdat) ce faci? de asta zic.
am hotarat de mult sa nu mai investesc semtimente in asemenea relatii, pentru ca eu ajung sa sufar la urma urmei. Nu mi-o lua in nume de rau, am zis doar parerea meabig grin

| cOnTexT a răspuns:

Am fost 3 luni happy, sincer nu prea are rost, se duce farmecu vietii big grin, asta e parerea mea! Bafta.

| pwp a răspuns:

O relatie pe internet e imposibila!

| AxxyAlexandra a răspuns:

Multumesc mult!happy
Si eu iti doresc sa ai parte de o relatie frumoasa si sper ca de data asta sa fie totul bine intre voi!
Ai grija de tine!:*

| anonymus a răspuns:

Bai baieti,mai potolitiva si voi cu din astea,asteapta sa apara cineva,cunoscut, nu mai tot cautati pe net, ca mereu relatiile de pe net sucks

| Cineva91 a răspuns:

In niciun caz, nu poate exista o relatie virtuala adica o relatie de la distanta.Adica sa cunosti o pers. pe net si sa zici hai sa fim impreuna si asa sa ramana doar o chestie virtuala:ne vedem p web, ne auzim la telefon.Mnaa,eu nu cred ca poate exista dragoste intre doua persoane daca nu se cunosc si nu se pot intalni niciodata! Insa, poti avea (amici), te poti sfatui etc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Lovely, ma refer sa intretii o relatie pe internet la modu ca nu va vedeti, nu aveti cum va vedea din cauza distantei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Alexandra, la cat mai multe luni happy.
Si eu am avut o relatie pe net de aproape un an, pana m-a inselat straight face si mi-am pierdut increderea si nu am mai vrut.
Acum sincer imi e frica de relatia asta, simt ca nu pot sa o duc desi asta am vrut atatia ani straight face, timpul va decide pentru noi, la cat m-am rugat sa fim impreuna ar fi o prostie sa cedez.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Lovely, nu o iau in nume de rau happy. Am crezut ca nu ai inteles ca noi suntem impreuna doar pe internet.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si stop straight face, sunt fata.

Întrebări similare