Te porti si tu ca un om educat si vorbesti frumos. Ai grija ca multe vor mura in gura si nu stiu daca iti place sa fi un politai cu interogatoriu.
De ce ai pus intrebarea asta? Sa inteleg ca tu te comporti in mod normal ca un cocalar? Pentru ca asta se intelege. Daca nu ai fi un cocalar nu ai mai cere sfaturi in cum sa te comporti fara a fi unul si te-ai comporta normal. Intrebarea asta nici nu isi avea rostul -.-
Stii cati oameni iti spun "buna ce faci?" pe facebook? prea, multi. Stii de cati iti amintestia doua zii? de nici unu
Acuma daca tu crezi ca asa nu o sa fi unu la gramada e treaba ta, dar in general daca nu faci impresie, nu rezolvi nimic
Stii bancu ala cu un tip timid care incearca sa cucereasca in club o fata care iese de la baie "si...te-ai ****?" exact asa suna ce ai spus tu acum
Si cum incepi sa cunosti pe cineva?
Cum ai cunoscut pana acum toate persoanele/ toti prietenii si colegii tai de clasa? Din cate stiu eu.atunci cand nu cunosti pe cineva si vrei asta.te duci politicos la el si te adresezi cu o formula de salut dupa te prezinti. Sau tu cum dracu ai facut cunostinta la cineva? Batut in cap esti tu pentru ca nu stii ce este cu tine. Esti si cam incuiat la minte si nu gandesti prea departe.
Comportament si limbaj de cocalar. Deci nu ma mir de ce ai cerut un ajutor.mai bine spus un Tutorial! in cum sa nu mai fii cocalar.
Ii spargi contul si ii schimbi parola si treci la preferintele ei chestii de genu Sex for Dummies, etc ::. Ideea e ca la inceput o sa fie super furioasa dar o sa realizeze ca daca isi vrea contul inapoi trebuie sa fie draguta cu tine. asta sau fi tu insuti, pune-i comenturi funny, fa-i complimente sincere (imi place la nebunie cum iti statea rochita asta ) etc. Sincer eu prefer prima varianta
Dap., e dovada ca ai in cap ceva mai multe decat salam., dar daca ea e o pitzi si are numai salam in repertoriu? te-ai gandit la asta?
zeratw întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: