anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa-l fac pe fostul meu iubit sa regrete ca m-a parasit dintr-o prostie? haideti sa va spun cum a fost...mama era prin oras si eu eram langa el ca nu puteam sa-l iau in brate ca mi-era frica ca ma vede mama si a plecat impreuna cu prietenii lui si i-am trimis un sms cum ca mai bine nu ma duceam la intalnire si el s-a suparat...si seara si-a facut alta prietene.asta e povestea va rog ajutati-ma.:X

33 răspunsuri:
| DoRiCel a răspuns:

Daca vrei sa-l faci sa sufere arunca cu ceva dupa el, sau ia-l la misto laughing)). Dar trebuie sa fie tot la nivel de gluma, si nu te mai astepta sa se intoarca la tine. Bate-ti joc de el daca poti, piscal, si daca il vezi cu aia nu-i da pace, ea sigur va fi geloasa si poate ea il va parasi. Nu mereg cu ignoratul, doar ascunzi in tine niste sentimente care dor si te rod pe dinauntru, cel mai bine descarcate pe el bate-ti joc de el in ultimul hal, nu se va intoarce la tine dar macar te vei simti mai bine.winking sau daca trece pe langa tine si nu te saluta sau ceva piscal de mana, si apoi fate ca nu-ti pasa, joaca-te cu mintea lui happy

| ionyionelutza a răspuns:

Parerea mea este ca nu merita dar daca totusi vrei sa o faci nu ii arata cat de mult il iubesti si incearca sa ii faci inciuda cu un rival de a lui nu cu cel mai bun pr ca asta nu o sa il doara asa de tare.mi s-a intamplat si mii si greseala mea a fost ca mereu i-am aratat ca il iubesc dar la un moment dat am spus stop si i-am aratat ca nu imi mai pasa de el, ba chiar l-am combi cu alta fata iar eu m-am combi cu un rival de a lui si asta l-a durut si cum el e in clasa cu mine eu incercam sa ii arat ce a pierdut si acum a vazut si regreta si sunt mai multe exemple:1de cand ne-am certat s-a apucat de fumat2a inceput sa nu ii mai pese cum arata si nu a mai fost decat cu o sg fata cu care a stat ca sa imi faca inciuda 3 cand afla ca is cu cineva vb foarte urat si se uita la mine de parca mar omora 4 a inceput sa nu ii mai pese de viata lui dar este atat de orgolios incat nu imi zc nimic si oricum acum nu as mai fi cu el pentru ca eu l-am uitat si iubesc p altul dar daca mi-ar fi spus acum 5 luni as fi acc

| bytzulyna a răspuns:

Nu se merita sa te injosesti pentru unul ca el.cel mai bun lucru pe care il poti face este sa fii indiferenta cu el, sa nu-i mai dai atentie iar daca te invita undeva spune-i ca ai treaba si ignora-l ceva timp iar dupa o perioada sigur se va intoarce la tine pentru ca asa fac toti. daca vrei sa iei in considerare asta e bine daca nu faci cum vrei dar daca te razbuni pe el nu cred ca obtii ceva.