anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa-l fac pe fostul meu iubit sa sufere?
Eu sunt clasa a5a si de mult timp, baietii tot incearca sa afle ce am vb noi cu domnul profesor de sport(cand ne-a spus despre parola aceea a fetelor cand sunt in situatii mai delicate). Desi vi se pare ciudat la unii dintre voi, dar acestea sunt timpurile, am avut un iubit, pana ieri, cand am aflat ca are un secret fata de mine si prietenele mele cele mai bune, care am aflat peste doua ore, ca este vorba despre faptul ca el si iubitii celor mai bune prietene ale mele, s-au indragostit de alta fata, din clasa a6a. Fata aceea nu place pe nici unul dintre ei, dar ei spun ca si-au tras o SUPER-GAGICA.
Aseara am plans mult, noroc cu parintii, prietenele, etc, care m-au sustinut atat de mult.
De cand eram clasa a3a el tot incerca sa ma faca sa-l iubesc.La clasa a4a am inceput sa ma atasez foarte mult de el, iar acum, dupa un pic mai mult de jumatate de an... M-a parasit pentru alta, iar o prietena a vb cu unul dintre ei (nu fostul meu iubit) si a aflat ca am mai avut un motiv:
Ei cred ca nu ii mai iubim.
Noi le-am dovedit(mai ales eu) ca ii iubim mult, dar...
Acum vream sa ii dau o suferinta mai mare ca a mea! El e rac, eu balanta si o zi este un om care ma uraste, iar peste o alta zi, vine ca un mielusel sa-si ceara scuze. Dar nu il iert pana nu imi dovedeste cama iubeste doar pe mine!
Va rooooooog mult, din suflet, sa ma ajutati!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A cincea spui? la cum scrii...slabe sanse sa te cred.Insa ma rog... daca tu ti-ai facut impresia ca pe TPU gasesti prosti care sa puna botul la orice, tocmai te-ai inselat. laughing

18 răspunsuri:
| JoJo a răspuns:

Maturizeaza-tehappy

| EUSIATIT a răspuns:

Mai fetit o esti teribila...in clasa 5 a. te maninca vrei iubit...mai...cartea cui o lasi .nu stiu de ce Raluca mai da drumu la astfel de intrebari de la copii consider ca acest site este pentru a ajuta dar daca punea intrebare cum sa invete mai mult sau cum sa se comporte in societate. da dar asa... nu mai pot comenta

| Bishop a răspuns:

Clasa a cincea... laughing ai 4 ani de scoala si ai deja iubit... pai intr-a opta ce faci? te mariti?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fostul tau iubit? Dar cand ai avut timp sa inveti sa scrii?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uita-te in buletin si spune-ne si noua cati ani ai!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dmonik... buletinul se face la 14 ani.nu la 11 sau cat are copila asta

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Mai fato lasa baietii si pune mana pe gramaticalaughing...de baieti o sa ai timp toata viata...

| DrageanElena a răspuns:

Bine a zis cine a zis... fete virgine numai la gradinita mai gasesti...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@secret_boy: tocmai, nu cred nici o clipa ca are 12 ani, despre asta era vorba! tongue

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, draga mea, timpurile nu sunt asa. Poate grupul tau de fete si baieti se joaca si se frige cu dragostea, majoritatea celor de varsta ta se ocupa de scoala. E normal sa intampini astfel de suferinte daca te tii de faze din astea, nu sunt pentru varsta ta. Nu vei reusi sa-l faci sa sufere, fiindca el este suficient de pusti ca visul la acea "super-gagica" sa puna pe planul zece orice i-ai putea face tu.

| yuppy a răspuns:

Buna... pot spune ca astea sunt copilarii...; ai bine invata carte si de la 15 -16 ani sa te gandesti la iubire si in legatura cu razbunarea aceea...stii tu...razbunarea e arma prostului spor la invatat

| daniela11 a răspuns:

Nu stiu daca in clasa a 5a poti suferi "din dragoste" laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sau se pare ca tocmai m-am inselat...se pune botul la greu. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci sunteti chiar culmeastraight face De aceea nu am incercat niciodata sa postez ceva pe site. Niciun copil, adolescent, nu mai poate vorbi ceva cu o persoana care are experienta ca sariti toti cu gura:"mai fetito, pune mana pe carte ca nu esti tu de iubiti la varsta ta.","la varsta ta inca ma mai jucam cu papuselele; nu stiam ce e acela un iubit", etc. Pana la urma. vremurile s-au schimbatstraight face Inteleg ca scoala ne ocupa cea mai mare parte din timp, aceasta e perioada in care ne pregatim pentru. viata, insa nici chiar asastraight face Eu una invat bine, sunt in clasa. a 6-a si am si iubitstraight faceAm avut, ma rog. Dar faptul ca ai iubit nu inseamna ca deja ti-ai inceput viata sexuala sau ca ii dedici lui tot timpul tau.straight face Mai e lume si care vrea sfaturi, nu numai vorbe aruncate asa la nimereala.Intelegeti si voi.candva ati trecut prin perioada asta. Asta e copilaria cu toate defectele sau calitatile ei. Iubirea de copil e cea mai pura, macar sa se bucure si ei de ceva, chiar daca sufera.Toti am suferit sau vom suferi odata si odata.Intr-adevar, unii nu sunt deloc maturi si gandesc altfel decat ganditi voi, dar incercati sa ii intelegeti si sa le spuneti cu frumosulstraight face. De mult am postat si eu asa ceva, dar pe un alt site.La raspunsuri de genul acesta, cum le-ati dat voi, m-am simtit chiar nasolstraight faceDaca acum avem iubiti nu inseamna ca peste cativa ani o sa facem cine stie ce, adica suntem si noi constienti si avem minte cu care sa gandim ce e bine si ce e rau.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasa sa mai intai sa ti se usuce rahatul de pe chiloti si dupa mai vb de baieti

| Tourniquet a răspuns:

Doamne, credeam ca TPU este un site curat, care trebuie sa ne ajutam indiferent de raspunsuri, intrebari, dar m-am inselat rolling eyes.

Cred ca la ce urat va comportati la intrebarile acestei fete, la ale mele imi inchipui, si am vazut la una dintre intrebari. oh go on

Cel putin cativa useri is de treaba si mai ales Expertii TPU si userul anului : Brigaela. deci. oh go on si Bro e de treaba. happy

Auziti, daca cineva pune o intrebare asa hai sa sarim toti cu gura,, ha tu ce fa iti arde la varsta ta de baieti?". doar fata nu face frichi.frichi sub pom, are si ea un iubit. prieten. lasati-o sa traieasca. straight face. interveniti cu un mic sfat nu cu lista de a injuraowinking.

Deci, draga mea, daca el te simpatiza in clasele 1-4, poate cine stie, el crede ca tu nu il placi. dar cel mai bine este sa discuti cu el, cine stie, poate prietena care ti-a spus ca baietiise uita la fata aceea de cls a6-a poate te-a mintitwinking.

Ai incredere in tine si ignorai pe utilizatorii care se iau de tine oh go on big hug Bye!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Auzi esti cam proasta. Bine ti-a facut pentru ca daca el s-a tinut dp tine 3 ani acum te face si pe tine sa te tii dupa elwinking bine iti face. Voi fetele faceti baieti sa sufere dar sper sa te faca si elwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Astea-s copilariihappy!