Daca nu te mai place, nu se mai intoarce...iar daca insisti, mai risti sa fii si batjocorita, in cine stie ce fel.
O sa se intoarca el cand o sa reusesti sa mergi mai departe fara el.
Lasa-l in pace... oricat de greu ti-ar fi!
Gaseste o ocupatie care acopera dorul de el!
Energia gandurilor functioneaza.
Dar acum e suparat...acorda-i timp,ai rabdare cu el daca il iubesti.
Asa cum am zis, cauta o acupatie si nu iesi cu alti barbati, cel putin nu imediat...
Ai grija ca pe viitor sa nu mai jignesti un barbat. Daca actualul nu se mai intoarce, ia-o ca pe o lectie!
E greu sa nu il trimiti la dracu cand te supara, dar fix atunci trebuie sa te abtii.
Trebuie efectiv sa uit de el? Sau doar sa imi vad de viata mea? Energia gandurilor functioneaza? Sa practic detasarea?!
detasarea de lumea asta, nu ai incercat?
Stii vorba cu ciorba reincalzita? Asa se aplica si aici, treci peste, viata e scurta pentru regrete cu fosti/foste.
Nu stiu cum sa reactionez cand ma jigneste, si atunci l-am jignit si eu, fiind extrem de enervata (un ex de jignire din partea lui ar fi ca sunt psihopata, dar am trecut peste), sa zicem ca am reactionat exagerat, trimitand un text enorm de lung. Acum ii caut scuze, desi n-ar trebui sa o fac. Si eu cred ca i-am ranit orgoliul de barbat, iar la ultimul mesaj nu i-am mai raspuns si de atunci am intrerupt convorbirile. Apreciez mesajul tau, o sa iau in considerare.
Doar ca i-ai zis prost i-ai rănit orgoliu ) și asta a fost tot? De asta v-ati despărțit? ))
ăsta este Motiv pentru el nu te iubește cu adevărat dacă el mi-e greu chiar mi-e greu sa cred ca el din atâta a făcut așa ceva nu știu nu mai știu ce sa spun ce sa zic
Metoda da sunt multe chiar foarte multe eu știu una din câteva săi spui ce simți cu adevărat pentru el sa vorbești cu el poate îi trece ( motivul ) fără supărare dar asta este adevarul este motiv nu ai cum ma rog las-o așa vorbește cu el
Ar fi o singura metoda, dar nu da garanție 100%.
Trebuie făcut un plan, dar am nevoie de informații despre tine. Ideea este ca trebuie sa înlocuiești/corectezi anumite vicii fără valoare și sa adaugi obiceiuri sănătoase. Sunt multe de spus. Dar merita încercat.
Fă-l sa te vadă cu alți ochi, sa reflecte și sa ii para rău ca a pierdut o Doamna.
Evita vestimentația prea sexy, machiaj strident, fuste mini. Încearcă sa adopți o vestimentație elegantă, bussines. Bărbaților le plac femeile puternice, nu pitipoancele. Pitipoancele sunt bune doar pentru 1 ora în pat și cam atâta. Nimeni nu își dorește o pitipoanca pe termen lung.
O femeie este mai sexy îmbrăcată elegant decât cu fuste strâmte și scurte. Trebuie sa lași loc imaginației sa acționeze, nu instinctelor primare.