Deci ce ziceam , ne-o scoti greu din cap, asa suntem noi, putin defecti, distanta, faoo mai mica
Da-ti cuvantul in fata lui si poate ca te va crede, dar numai daca el este de felul lui, credul.
Neutrino,din ce am remarcat pe aici, esti o raritate.Ai un umor presarat cu sarcasm, insa genul de sarcasm cu bun gust.Din pacate, observ ca putini iti inteleg spusele si chiar merita sa analizam majoritatea frazelor tale.Ai un stil la care aspir, dar pe care nu il pot atinge datorita caracterului mai aprins.Nu te cunosc, dar te respect, si daca scoti vreo carte eu o cumpar.Erai bun de ziarist, la rubrica de satira.
Ma cunosc prea bine. Sunt forte sigura. Nu-mi sta in caracter si nici motiv nu am. Niciodaa nu as insela. Ma respect prea mult. Consider ca in cazul in care nu ma functioneaza ceva, cel mai bine este sa te desparti. Inselatul il consider cel mai prostesc lucru. Sincer.
Daca el e construit sa fie suspicios si gelos, nu ai ce sa faci sa ii demonstrezi asta. Ba chiar mai rau faci daca tot incerci sa nu ii iesi din cuvant si sa stai ca o calugarita.
Incredere si loialitate, despre asta este vorba. Spune-i ca doar pe el il iubesti si ca nu vrei pe altcineva. Daca nu intelege spune-i ca atunci cand o sa te prinda el atunci l-ai inselat. Nici el nu are incredere in tine!
Eu zic ca nu are rost sa il convingi
Acum tu imi vei spune ca il iubesti bla bla bla.ok, te cred dar crede-ma si tu ca un baiat care se indoieste de tine si vrea mereu sa ii dovedesti ca esti fidela nu merita nimic...iti spun din propria experienta ca va face din ce in ce mai rau si vei realiza ca nu esti fericita irosinduti anii demonstrand cuiva ceva ce stie deja dar nu stie sa aprecieze
Oh, dar tu chiar esti nesimtita! Esti noua pe aici si iti si permiti. Nu stiu ce mai cauti aici, site-ul asta nu are nevoie de oameni rai, asa cum esti tu. Intelegi? Daca esti desteapta mami, cauta un alt site, unde ironia si prostia ta vor fi apreciate.
Barbatii care insista sa-i convingi ca nu i-ai insela(t) niciodata, sunt aia care inseala.
CatalinaKaty întreabă: