| Chimilica a întrebat:

Cum sa-l fac sa ma adore?
Adica sa-i fie drag sa vorbeasca cu mine.
Deja dovedeste dar eu vreau si mai mult.
Sunt o persoana care nu ma multumesc doar cu atat.
Fara raspunsuri rautacioase.
FUNDA!

6 răspunsuri:
| Chimilica explică:

Parasuta ordinara sa o faci pe mama ta aia care te-a educat in halul asta.
Nu am cerut parerea ta.
Cocalar imputit!

| Alecsaandrra a răspuns:

Fii blanda cu el, vorbeste-i cu calm, comporta-te frumos, sa-i fii alaturi, sa-i dai sfaturi, sa-i sari in ajutor, sa mergi cu el peste tot, sa faci tot ce zice el, pana ii intrii sub piele. PORMA. al tau e girl;***.
funda?puppy dog eyes

| dreamygirl a răspuns:

Nu vreau sa fiu rautacioasa.Dar mentalitatea asta e de tot...kk
Deci.mai intai facem pe dragutele si ii atragem atentia "boului". Apoi, ni se pare ca nu e de ajuns, si ne gandim ca trebuie' sa facem cumva.sau parem altcumva pentru ca "boului" sa-i placem mai mult.
Si tot noi sarim cu gura, tot noi ne crizam si urlam la el cand ni se pare ca incearca sa ne schimbe sau cand dupa un timp ne spun ca nu stiu ce-i cu noi si ca ne-am schimbat.Pentru ca noi, desteptele de Eve, uitam ca la inceput cand ne jucam de-a sucitul mintiilor, de fapt purtam o masca frumoasa ca sa-l ametim pe bou...
De ce sa nu te adore pentru. ce esti tu>?
Tu ceri sfaturi aici?
Ce e in mintea ta femeie? Meriti un om care sa te iubeasca pentru. cine esti cu adevarat! Nu mai purta masti...ca la un moment dat, el, boul, isi va da seama >

| rony a răspuns:

In nici un caz incercand sa-l sufoci, ceea ce vrei sa faci din cate inteleg.

| axaal20 a răspuns:

Sa te adore
parasuta ordinara ce esti
da esti vre/o divinitate necunoscuta sau ce
uite un rasp din intelepciunea universala
daca vrei sa primesti ceva, daruieste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fii tu insati, dar abtine-te daca nu iti place ceva la el si pe urma spune-i-o diplomat. Fii politicoasa.
Pai nu stiu daca esti parasuta, dar m-am convins de coefu tau de inteligenta.