| andrada005 a întrebat:

Cum sa-l fac sa regrete ca s-a despartit de mine

Răspuns Câştigător
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Sper ca stii ca asta nu e o solutie... dar stiu si eu ca uneori te face sa te simti mai bine... Deci... secretul e sa fii cat mai frumoasa, cat mai stralucitoare si sa te simti cat mai bine - fara el... cu prietenele tale... mergeti la petreceri, distrati-va... daca va fi prin preajma probabil va regreta... dar... nu uita (in cazul in care-ti cere) sa nu te impaci cu el... Scopul e doar sa-l faci sa regrete... Have fun!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aranjeaza-te, fii mereu cu zambetul pe buze big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetelor...baietii nu merita nici macar sa le arunkm o privire...eu mi-am facut fstul prieten sa regrete...cu indiferenta dulce...adica ii vb foarte frumos in klitate de amik... si mereu eram ocupata daca ne intalneam si plecam...chiar daca cv ma tinea in loc...scy de scris... dar acum chiar am scris in graba...va pup dulce pe toate si aveti grija de voi...pentru ca noi femeile suntem cele mai tari

| georgianacas a răspuns:

U esti emo nu ie asa, dar sa nu te omori, pentru ca trebuie sa treci prin viata, nu mai fi emo pentru ca iti aduce bucuri distreazate inbracate atragator si o sa vezi ca va veni in genuchila tine

| Denii_Satenne_1994 a răspuns:

Paii te arangezii zambesti mereu nu te uita la el.

| florinachio a răspuns:

Sfideazal