| pissi_8742 a întrebat:

Cum sa-l fac sa se topeasca dupa mine cand ma vede cum sa ma imbrac...cum sa vb?

9 răspunsuri:
| deadea23 a răspuns:

Naked.

| friday a răspuns:

Imbraca`te cam asa si garantat ii atragi atentia : http://pitziworld.com/wp-content/uploads/2010/01/27.jpg.

| GuessWho a răspuns:

Tu esti tot aia cu "cum sa-l fac sa imi bage mainile pe sub haine?!"
Invata sa scrii ortograme, daca ceri aici sfaturi si despre cum sa vb, ii clar ca esti cam distrusa.
Vezi. ti de viata si nu mai stresa baiatu`. Sa fiu in locu` lui ti-as f. te o bataie, sa ma lasi in pace.
Si dupa tine nu se topeste nimeni, ci creierul tau se topeste de la prea multa gandire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm. ai putea sa-ti iei o fustita mini, un decolteu maaare si sa-i vorbesti de parca nu ar exista pentru tine. Daca vorbesti asa cu el, o sa vrea mai mult sa se apropie de tine si sa ii dai mai multa atentie, ai incredere, asa m-a cucerit pe mine prietena whistling

| ZippyCata a răspuns:

Tocmai aia e ...nu te imbraci.straight face

| lOllipOp a răspuns:

straight face
Daca te place, nu o sa fie nevoie sa te imbraci ca pe centura ca sa atragi atentia, iar de vorbit vorbeste normal deci FII TU INSUTIwinking!

| Ioana2518 a răspuns:

In primul rand nu este vara s-a se topeasca, in al doi-lea rand trebuie sa fii exact asa cum esti tu de obicei, daca te imbraci ca o panaram* sa-i atragi atentia, eu una sincer iti spun ca nu vei face decat o impresie suuper aiurita.asa ca mai bine nu mai impresiona prin faptul vestimentatiei, ca nu va merge.

| ecristinamc a răspuns:

Crisule,
Nu trebuie sa faci ceva ca el sa te placa.Tot ce trebuie sa faci e sa te comporti normal. In schimb trebuie sa stai mai mult in preajma lui.Fii tu insati! Glumeste cu el, stai mai mult langa el, poti eventual sa incerci sa te uiti fix in ochii lui.
Ca veni vorba de asta asa mi-am dat eu seama ca ma place actualu boyfriendlaughing
Eu eram in banca si ma uitam fooarte atenta la el si el se uita in ochii mei.Si vine el la mine cica:''Te uiti la mine de parca m'ai placea'' si eu ''Si daca te-as placea?''si el zice''Nu te cred''. Si de atunci ne-am tachinat in toate pauzele pana cand ne jucam adevar si provocare odata cu colegii si m-a provocat sa-l saurt si... SFARSITlaughing
Asa a inceputlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iesi in pielea goala