| pastilutecolorate a întrebat:

Cum sa-l uit?straight face. Tin la el mai mult ca la oricinestraight face. As face orice pentru el. Iar dupa ce s`a culcat de mai mutle ori cu mine m`a parasitsad. nu stiu ce sa ma mai facstraight face. I vreau inapoicrying. Dar el nici macar numai vrea sa auda de mine:-

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

BUna,imi pare rau pentru tine,dar viata merge mai departe,trebuie sa incerci sa il uiti,cu timpul vei reusi.
El zse pare ca a avut un scop si l-a atins,apoi te-a lasat balta,ceea ce e urat din partea lui sa se joace cu sentimentele tale,dar fi sigura ca exista multi baieti care stiu sa aprecieze o fata si sa o iubeasca cu adv,daca el nu mai vrea sa auda de tine,lasa-l in pace,fi indiferenta, nu il cauta deloc, mai bine cauta-ti pe altcineva.Sunt destule cazuri in care baietii lasa fetele dupa ce se culca cu ele,dar trebuie sa ai mereu grija la cine te lasi, sa o faci in momentul in care esti sigura ca te iubeste si iti dovedeste ca merita sa faci acest pas, dar na adevarul e ca multi stiu sa se prefaca foarte bine.Pe viitor macar sa ai grija sa nu te lasi dusa de nas,ca totusi sunt si baieti care stiu sa iubeasca,trebuie sa inveti din greseli si sa iti vezi mai departe de viata ta, asa a fost sa fie, viata nu se opreste la un baiat.

6 răspunsuri:
| Pandarzv a răspuns:

Salut
Ca sa poti sa-l uiti trebuie sa gasesti pe altul care sa fie mai dragut si simti macar putin ceva acolo pentru el... sa te combini cu el si o sa incepi sa il uitiwinking stiu ca va fi greu pentru ca pe el il iubesti ff mult dar asa st unii barbati... vor doar sa isi satisfaca poftele si apoi flit.deci tu gaseste pe altu combinate cu el si incearca sa-l uiti pe asta.
Sper ca ti'am fost de folos happy
Mult noroc

| friday a răspuns:

Pai a profitat cat a vrut el de tine si-a plecat. Tu ce faci? Nu ti-ai dat seama ca profita? Trebuia sa-i faci tu bagaju` din prima.
Cum sa mai zici ca`l vrei inapoi? straight face

| Laurretta a răspuns:

E clar ca asta a vrut de la inceput, deci nu se va mai intoarce la tine. singura solutie ca sa-l uiti e sa te indragostesti de alta persoana! altfel nu ai cum sa-l uiti

| SexyChick a răspuns:

Stiu ca iti e greu, prin asta trec si eu, nu esti singura.Singura diferenta e ca eu cu el inca mai pastram legatura, suntem amici.Nu ai ce face momentan... timpul le vindeca pe toate.La mine nu a mers dar poate tu ai mai mult noroc.Incearca sa nu te mai gandesti la el ca la un baiat bun, gandeste-te ca si-a batut joc de tine si ca nu merita iubirea ta! Te pup

| elasexygagica a răspuns:

Baiatu nu pierde vremea, imi placelove struck

| mihaelaanamaria22 a răspuns:

Pt noi cei care am citit intamplarea ta e usor sa spunem UITA_L; imi dau seama ce e in sufletul tau in primul rand ca s_a folosit de tine si in al doilea rand pentru ca nu vrea sa mai auda de tine; in viata platim pentru greselile noastre iar el peste un timp apropiat sau indepartat isi va da seama ca nu a stiut sa te aprecieze; incearca sa_l uiti, gaseste_ti pe altcineva care sa te merite si sa nu te foloseasca si mai ales nu te mai darui nimanui mana nu esti sigura ca te merita si te iubeste.curaj!