Citeste ce au spus tipele de mai jos, exact genul de femei ca acelea intalnesc, care te judeca ca nu te pricepi, te judeca ca nu a iesit actul sexual din prima wow.
La mine nu e nici o problema, repet. Doar citeste ce spun tipele de mai jos, ca sa te convingi de nivelul de superficialitate, ma refer ca ele asteapta sa aiba orgasm din prima, fara sa constientizeze ca daca nu se simt familiarizate cu partenerul nu au cum sa aiba asta, iar apoi dau vina pe el, aberant nu?
Pai din perspectiva tipelor, sunt dragut, corp atletic si sunt dotat.
Desteapt-o tu contrazici o lege din psihologie si anume: nu ai cum sa ai orgasm ca femeie, daca nu esti relaxata si nu te simit comoda cu partenerul, ori ajungem iar la ce am spus, la prima partida e mai dificil.
Deci avea dreptate GirtDh ca multe femei printre care si tu, gandesc emotional, nici nu puteti gandii rational.
Nu, clar se vede ca nu intelegeti nimic, e varza in creierul vostru E bine ca ai confirmat ca, gandesti emotional, fiindca logic nu prea poti gandii.
Eu doar am spus ca nu are cum, ca sexul sa fie wow din prima, nu ca nu are loc sau ca nu poti simtii placere.
Am mai spus ca fetele cu care am iesit, asteptau sa fie o partida exceptionala din prima.
Ba baiatule, cand atatia oameni iti zic ca esti beat, mergi si te culca. Problema e la tine sa stii.
Doar 2 persoane au spus asta, ce terminat/a.
2 persoane nu reprezintă nici măcar o minoritate
De acord. Nu te cunosc, dar ma gandesc ca ai putea sa-ti dezvolti încrederea in sine. Nu o lua ca pe o ofensa. Hai, curaj, si mai cauta, nu toate femeile sunt la fel!
Nu-i decait problema ta si ceva in capul tau. Ti se spune clar care-i problema si nu faci nimic in privinta asta. Intre 5 fete diferite ca orice aproape, tu esti comun la toate ca "problema". Nu cauta vina altundeva, joca jocul sau stai pe banca.
Pyssaa întreabă: