| Sawarekh a întrebat:

Cum sa le explic fetelor, ca inaintea primei interactiuni sexuale cu mine, nu va fi niciodata la capacitatea sa maxima de placere, de exprimare, de initiere, etc.

Chiar nu mai vreau sa permit nimanui sa isi bata joc de mie, vreau sa-i explic urmatoarei tipe cu care o sa ies la intalnire si voi avea o interactiune sexuala sa inteleaga ca nu ma pot deschide din prima, si nu sunt o persoana superficiala.

Ideea este ca, am fost refuzat pana acum de 5 tipe consecutiv, ele fiind dezamagite ca nu sunt asa cum au crezut, nu sunt asa de tupeist, nu le domin pe cat s-ar fi asteptat, nu sunt asa experimentat, etc.

Nu inteleg, de ce au asteptariile astea nerealiste? Unii oameni abia dupa 1 an isi cunosc preferintele, si incep sa isi cunoasca partenerii legat da ce le place.

Spuneti-mi cum ati proceda in locul meu, de acum inainte?

PS: nu o am mica, pentru cei care au chef de misto.

46 răspunsuri:
| Miruna333 a răspuns (pentru Sawarekh):

Iti garantez eu ca nu e nevoie de cunoastere pentru un orgasm laughing Da, sexul cu sentimente e mai misto, dar asta nu inseamna ca nu te urci pe pereti cu cineva pe care nu il cunosti atat de bine

| Sawarekh explică (pentru Madaxo97):

Citeste ce au spus tipele de mai jos, exact genul de femei ca acelea intalnesc, care te judeca ca nu te pricepi, te judeca ca nu a iesit actul sexual din prima wow.
La mine nu e nici o problema, repet. Doar citeste ce spun tipele de mai jos, ca sa te convingi de nivelul de superficialitate, ma refer ca ele asteapta sa aiba orgasm din prima, fara sa constientizeze ca daca nu se simt familiarizate cu partenerul nu au cum sa aiba asta, iar apoi dau vina pe el, aberant nu? laughing

Pai din perspectiva tipelor, sunt dragut, corp atletic si sunt dotat.

| Sawarekh explică (pentru Miruna333):

Desteapt-o tu contrazici o lege din psihologie si anume: nu ai cum sa ai orgasm ca femeie, daca nu esti relaxata si nu te simit comoda cu partenerul, ori ajungem iar la ce am spus, la prima partida e mai dificil.
Deci avea dreptate GirtDh ca multe femei printre care si tu, gandesc emotional, nici nu puteti gandii rational.

| Sawarekh explică (pentru GirthD):

Nu, clar se vede ca nu intelegeti nimic, e varza in creierul vostrulaughing E bine ca ai confirmat ca, gandesti emotional, fiindca logic nu prea poti gandii.
Eu doar am spus ca nu are cum, ca sexul sa fie wow din prima, nu ca nu are loc sau ca nu poti simtii placere.
Am mai spus ca fetele cu care am iesit, asteptau sa fie o partida exceptionala din prima.

Desteapto* gramatica limbii romane
Am spus eu ceva de relaxare sau comoditate? Am sus de o persoana cu care nu te cunosti foarte bine, chiar si dupa cateva ore, poti avea orgasm, poti sa fii relaxat si comod. Nu iti trebuie 2 ani sa ai un orgasm
Aici nu e vorba de viata reala, nu mai citi din carti

| Madaxo97 a răspuns (pentru Sawarekh):

Am citit. Dar totuși parca e prea de tot, 5 la rând la fel. Ceva nu e în regula, ceva chiar nu faci bine de nu reușești să satisfaci chiar pe niciuna. De așteptari din prima ai dreptate, nu orice act sexual se lasă cu orgasm întotdeauna, dar asta nu înseamnă că nu poate fi plăcut și fără orgasm.

| Sawarekh explică (pentru Madaxo97):

Pai le-a placut, dar daca nu au ajuns la orgasm, m au refuzat, e simplu happy
Oricum e fuckt up cum gandesc unele, si nu prea ai cum sa ai orgasm din prima, eu mi-am dat interesul, dar daca nu au avut, nu e vina mea, ci a blochajelor emotionale de ex.

| Madaxo97 a răspuns (pentru Sawarekh):

Corect, nu e întotdeauna vina bărbatului dacă nu are femeia orgasm. Plus că un procent foarte mare de femei nu reușesc să aiba orgasm vaginal prin penetrare deloc, poate așa sunt fetele respective, nu au avut orgasm cu tine și poate nu vor avea cu nimeni

Am zis eu 2 ani?laughing)) mă refer după 2-3 partide deja e de ajuns sa fie totul oke, dar superficialitatea e prea mare, nu e din prima wow, next. Și uite așa luați BTS uri, că incercati prea multilaughing

| unudiniasi a răspuns (pentru Miruna333):

Ba baiatule, cand atatia oameni iti zic ca esti beat, mergi si te culca. Problema e la tine sa stii.

| Sawarekh explică (pentru unudiniasi):

Doar 2 persoane au spus asta, ce terminat/a.
2 persoane nu reprezintă nici măcar o minoritate

Mentalitate de cacao laughing
Poti sa faci cu unul si sa iei BTS. Daca tu crezi ca e de la cantitate, e grav
Esti gelos cumva ca te refuza toata fetele?

Mai virgin-o.
Sansele sunt mai mari sa iei BTS daca faci cu mai multi oameni, ce low-iq.

Virgino* Stii macar sa scrii?
Poti sa faci cu 100, daca faci responsabil nu iei nimic laughing ce sa stii tu, daca plangi dupa partenere

| simplaexistenta a răspuns:

De acord. Nu te cunosc, dar ma gandesc ca ai putea sa-ti dezvolti încrederea in sine. Nu o lua ca pe o ofensa. Hai, curaj, si mai cauta, nu toate femeile sunt la fel!

| gzaharia a răspuns:

Nu-i decait problema ta si ceva in capul tau. Ti se spune clar care-i problema si nu faci nimic in privinta asta. Intre 5 fete diferite ca orice aproape, tu esti comun la toate ca "problema". Nu cauta vina altundeva, joca jocul sau stai pe banca.