Nu lasa oamenii sa te schimbe, prietenii adevarati raman prieteni oricum ai fi tu.fiecare e special in felul lui, la fel si tu.stai mai putin cu ei si incearca sa iti petreci din nou timpul cu ea, eventual cumpara-i o ciocolata si spune-i sa te ierte si ca vrei sa fiti iar ca inainte, poate si mai mult decat atat.arata-i ca e importanta pentru tine.niciodata o fata nu va aprecia un baiat care nu are propriile pareri, care se lasa influentat si care este smecher cand e cu prietenii.nu deveni si tu ce 80% din baietii din ziua de azi deja sunt...
Iti multumesc mult de ajutor Si chiar ai dreptate!
Ai funda de la mine
Multumesc,dar cel mai mult conteaza ca te-am putut ajuta oricand mai ai nevoie, text me
Tot timpul alti baieti o sa fie gelosi pe tine. nu te lasa. arata-i ca lupti pentru ea. ca o placi. poti sa-i si spui. intelege: Nu o poti obliga sa te placa, e mintea ei si viata ei, face ce vrea cu ea. Poti sa o intrebi pe cine place din clasa, asa de curiozitate, si in functie de raspuns iti dai seama... nu obligatoriu va zice ca pe tine, sau ca pe altcineva, mai mult ca sigur o sa zica ca pe nimeni. atunci o intrebi daca: Sigur? si vezi cum reactioneaza, Salut!
In primul rand dupa parerea mea.trb sa stii cu siguranta daca si eu te place, plus ca in ziua de azi s-a trecut peste faza cu biletelele. sfatul meu ar fi sa ai o discutie pe tema asta, si sa ii spui fara rusine/teama ca esti atras de ea si ca o placi mult.(mai bine sa fii direct) si dupa vezi ce rezulta..bafta la cucerit
HappynewCenusa întreabă: