| LeeHearth a întrebat:

Cum sa ma comport cu o fata? In asa fel incat sa ma placa!
Mam mutat in alta scoala si am remarcat o fata care e in clasa cu mn(Clasa a 7-a sii....La inceput mergeam dupa ea glumeam radeam la glumele ei si se simtea bn in preajma mea dar baietii din clasa mi-au zis sa nu mai stau atata cu fata aia si sa stau cu ei Iar cu cat stateam mai mult cu baietii de la mine din clasa cu atat mai smecher am devenitstraight face Si usor m-am indepartat de ea si ea de mine Pff si nu ma simt bine. Imi puteti spune ce sa fac? ...Rog seriozitate deoarece chiar o plac pe aceea fata Dau funda raspunsului cel mai bun:!

Răspuns Câştigător
| WhiteLover a răspuns:

Nu lasa oamenii sa te schimbe, prietenii adevarati raman prieteni oricum ai fi tu.fiecare e special in felul lui, la fel si tu.stai mai putin cu ei si incearca sa iti petreci din nou timpul cu ea, eventual cumpara-i o ciocolata si spune-i sa te ierte si ca vrei sa fiti iar ca inainte, poate si mai mult decat atat.arata-i ca e importanta pentru tine.niciodata o fata nu va aprecia un baiat care nu are propriile pareri, care se lasa influentat si care este smecher cand e cu prietenii.nu deveni si tu ce 80% din baietii din ziua de azi deja sunt...

| LeeHearth explică (pentru WhiteLover):

Iti multumesc mult de ajutor Si chiar ai dreptate!
Ai funda de la mine

| WhiteLover a răspuns (pentru LeeHearth):

Multumesc,dar cel mai mult conteaza ca te-am putut ajuta happy oricand mai ai nevoie, text mewinking

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| iKivy a răspuns:

Tot timpul alti baieti o sa fie gelosi pe tine. nu te lasa. arata-i ca lupti pentru ea. ca o placi. poti sa-i si spui. intelege: Nu o poti obliga sa te placa, e mintea ei si viata ei, face ce vrea cu ea. Poti sa o intrebi pe cine place din clasa, asa de curiozitate, si in functie de raspuns iti dai seama... nu obligatoriu va zice ca pe tine, sau ca pe altcineva, mai mult ca sigur o sa zica ca pe nimeni. atunci o intrebi daca: Sigur? si vezi cum reactioneaza, Salut!

| Barsom a răspuns:

In primul rand dupa parerea mea.trb sa stii cu siguranta daca si eu te place, plus ca in ziua de azi s-a trecut peste faza cu biletelele. sfatul meu ar fi sa ai o discutie pe tema asta, si sa ii spui fara rusine/teama ca esti atras de ea si ca o placi mult.(mai bine sa fii direct) si dupa vezi ce rezulta..bafta la cucerit