Bine...atunci o sa ti creasca barba alaturi de ea.
Una e sa tii la cineva si sa nu vrei sa o ranesti si alta e sa o tii intr o continuua deziluzie.
Crede ma ii faci un bine...ei o sa i treaca iar tu te eliberezi.
Cam multe ceri de la viata, e normal sa planga daca simte ceva pentru tine, oricat de frumos i-ai spune.
Nu exista nici o metoda de a ii spune cuiva ceva ce nu vrea sa auda astfel incat acea persoana sa fie tousi fericita ca aude acele lucruri. Impaca-te cu ideea ca va suferi. Dar e mai bine sa sufere acum si gata decat poate si mai mult in viitor. Nu fi egoist si nu ii lua ceva ce ar putea folosi in alte scopuri. Cu cat tu ii dai drumul mai repede, cu atat mai repede isi poate gasi pe altcineva Explica-i pur si simplu ca nu mai simti pentru ea ceea ce ai simtit, ca nu e nici vina ei nici a ta si ca peste tot se intampla lucruri de genul asta. Incearca sa-i explici ca e mai bine pentru ea. Nu te va intelege cu siguranta acum dar iti va multumi mai tarziu
) in felul asta nu o sa mai ai vreo relatie vreodata. tu incerci sa scapi de ea practic, oricum i ai spune, ce i ai spune, tot va suna urat. mai bine e sa termini cat mai repede si sa fii categoric in ceea ce spui. daca esti sigur ca relatia nu merge ce rost are sa o mai lungesti sa sufere amarata si mai tare? spune i ca nu merge, ca nu sunteti potriviti unul pentru celalalt si ca asa e cel mai bine, sa nu va chinuiti sa faceti sa mearga ceva ce nu v-ar face pe amandoi fericiti. si gata. nu "nu e vina ta, eu sunt de vina" sau "am nevoie de o pauza si poate dupa... poate ne impacam..sau poate pauza ne va oferi alta perspectiva". fara rahaturi din acelea menite sa o lungesti la infinit.
Daca nu ai 17 ani, nu te mai tine de fete, tine-te de scoala.
Daca ai peste aceasta fata, uita-te bine de la inceput, daca e ceva durabil si nu accepta doar asa de plictiseala.
Bineinteles ca cineva plange daca te desparti, dar asta este.
Nu putem fi cu cineva daca acest lucru ni se pare insuportabil.
Maii e complicat aici, ai dat foarte putine detalii...iar o fata nu cred ca ar plange dupa 3 saptamani de relatie... incearca sa ii pui pe alt cineva in cale, incearca sa o raresti din ce in ce mai mult si asa va cam uita de tine
E complicat sa te desparti de cineva dar si urat cand se desparte o persoana de tine. Incearca sa iti gasesti defecte, nu te mai aranja... pnm daca vrei sa scapi sunt singurele solutii
Sa te desparti de ea fara sa o faci sa sufere nu se poate, asa ca daca tu crezi ca ea nu mai merita sa fie cu tine, atunci spune-i-o direct si gata, dar nu ii da sperante false cum ca totul e bine. va despartiti, o sa-i treaca, o sa-si gaseasca pe altcineva si gata, caci asta e viata omului. totusi sa te gandesti si tu bine daca chiar nu o mai vrei, ca sa nu regreti dupa aia cand o sa vezi cum e fara ea.
Sa stii ca este mult mai rau daca o lungesti si ea o sa se amageasca si o sa sufere mai mult, asa ca, spune'i ca nu mai are rost sa mai continuati ...chiar daca stiu ca este greu si pe pentru dar in special pentru ea
Man. Inainte de a face asta`~~ Gandeste'te bine/bine ~! Acum, ti se pare usor de trecut. fara ea/ dar. cand o sa vezi cum e fara ea, sa nu regreti... am trecut si eu prin astea.:-\