Http://www.youtube.com/watch?v=syXC5N8Q51I&feature=plcp
poti sa incerci asa... nu cred ca o sa dai gres cu asta.sau da-mi numarul lui si il sun eu si ii zic sa te lase in pace
Simplu, explica-i motivul real pentru care numai vrei sa fii cu el, e cel mai corect, mai devreme sau mai tarziu o sa respecte sinceritatea cu care ai spus-o
Spune-i motivul, iar daca nu o sa inteleaga, asta e, ceea ce stii e ca te-ai despartit de el
Vorbeste-i deschis fata in fata. Explica-i de ce si ce simti. Incearca intr-un loc impartial( nu la tine acasa sau la el) si fara clisee de genu"nu esti tu de vina sunt eu"/putem fi prieteni etc.
Motivul real e ca nu mai tin la el. Sa i-o spun? Nu e cam dur?
Ca sa nu'i vezi fata ca sa nu ti se faca mila scrie-i un mesaj si spune-i acolo totul ( adica motivul e cel mai important atunci cand dai papucii).
Trimite-i un SMS in care sa te desparti de el si sa ii spui ca iti bagi picioarele in ea de relatie. Apoi inchide-ti telefonul, scoate-l de la prieteni de pe Facebook, nu ii raspunde la telefon daca te suna pe fix, da-i ignore pe Messenger. Insa dupa vreo cateva ore scrie-i un E-mail in care sa ii multumesti pentru momentele frumoase petrecute impreuna, dar ca ai aflat lucruri despre trecutul lui si ca relatia pur si simplu nu mai merge, dar ca tu inca il iubesti.
Cel mai bine ar fi sa ii spui adevarul pentru care numai vrei sa fi cu el.Asta ar fi cel mai bun lucru, decat sa gasesti n motive mai bine este adevarul.
Il va durea binenteles dar cu timpul va acepta acest lucru si o sa ii fie mai bine
Bafta
eusituimprnoi2 întreabă:
Dodushka întreabă:
linarkfts întreabă: