Pai cum poti sa ii spui...
Exact cum ne-ai spus si noua. Doar adevarul! E mult mai bine mai devreme decat mai tarziu.
Chiar e complicat, Unii baieti pur si simplu nu accepta lucrul asta mai ales daca te iubeste foarte mult. Eu zic sa pierzi definitiv legatura cu el si poate o sa te lase in pace sau poti sa vorbesti cu el fata in fata si sa clarificati totul
E mai bine sa nu mai vorbesti cu el dar e bine sa si vorbesti ca sa stie baiatu dar oricum daca tine la tine nu cred ca o sa accepte usor dar asta e faza e ca si voi gresiti cand intrati intr'o relatie inainte de asta stati frate sa cunoasteti persoana respectiva o luna 2 ca nu muriti doar nu sunteti disperate si dupa aia ziceti da ma asta e bun raman cu el
Buna! Pai ar trebui sa te intalnesti cu el si sa ii spui ca lucrurile intre voi nu mai merg, ca nu mai pot continua.Stiu ca te simti foarte nasol cand faci asa ceva, dar daca nu o faci o sa suferi si tu ca stai cu el si o sa sufere si el pentru ca tu o sa te comporti altfel cu el. Spune-i sa nu se supere, dar e ceva normal sa te desparti de cineva.Asa faci pana gasesti persoana potrivita