Daca te gandesti sa te desparti de el din cauza faptului ca este bolnav, atunci nu cred ca tii la el, doar esti atasata. dar daca iti este teama atunci indeparteaza te de el, incet si fara sa mentionezi cuvantul "despartire".
Pana la urma orice cale ai alege sa te indepartezi de el, nu ai cum sa il scutesti de "suferinta".
Cu siguranta va intelege si veti ramane amici.
Succes!
Draga, tu in momentele astea ar trebui sa fi langa el, nu sa incerci sa-i dai papucii...
Daca este suferind de TBC, si hepatita B este, oarecum normal sa-ti fie teama sa nu contactezi si tu virusul, dar nu-i neaparata nevoie sa te saruti cu el, atunci cand va intalniti.
Nu crezi ca are avea destul de mult de suferit de pe urma acestor boli, de ce vrei sa-i mai dai si tu o lovitura?
Indeosebi, chiar tu ai spus-o. TII LA EL! de ce sa-i faci una ca asta? fi alaturi de el, sustine-l. Spune-i mereu ca se va insanatosi, si ca veti avea o relatie frumoasa. Asta il va ajuta enorm in recuperarea sa. Te rog, nu-l parasi.
Scumpa mea nu il parasi acum.Are mare nevoie de tine Boala aceasta nu se i-a prin sarut asa ca poti sta linistita
Daca u il iubesti nu mai conteaza nimicBoala asta se poate trata.Sunt atatea pastile, doctori... si altele.Nu il lasa numai pentru ca este bolnav
Daca nu simti ca vrei sa il ajuti si sa-i fii alaturi, e clar ca nu-l iubesti. Cel mai bun lucru pe care puteai sa-l faci, era sa nu incepi o relatie cu el de la bun inceput. Gaseste un motiv stupid de cearta si desparta-te de el. Dar mai repede nu mai freca menta, ca o sa-l doara si mai rau mai tarziu. Si incearca pe viitor sa te gandesti ca actiunile tale au si consecinte... baiatul asta va suferii foarte mult in viata din cauza acestei boli. nu are rost sa-l mai ranim si noi cu "jocuri" de-ale noastre.
Numai bine, Shin.
De 7 saptamani si il iubesti? Si daca il iubesti il accepti asa... te inteleg perferc... e greu ce`i drept dar nu il poti lasa tocmai in momentele astea...incearca sa te departezi de el treptat...nu asa deodata
Succes!:*
Cred ca tie iti lipsesc informatii cu privire la aceste doua boli si esti speriata... Cel mai bun lucru pe care il puteti face este sa mergeti impreuna la un medic caruia sa ii spuneti ce aveti pe suflet. Stai in primul rand de vorba cu el si spune-i ce simti... apoi mergeti si va informati la medic. ce trebuie sa faci si mai ales ce masuri de precautie trebuie sa va luati... Abia dupa asta ia o decizie...
Daca iubesti poti orice...
"Dragostea este îndelung rabdatoare, este plină de bunătate: dragostea nu pizmuieşte, dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie. Nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândeşte la rău. Nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr. Acoperă totul, crede totul, nădăjduieşte totul, suferă totul."
Gandeste-te ca sunt cupluri in care doar unul dintre parteneri este seropozitiv... s-au informat, au discutat, au vazut ce au de facut si au luat o decizie...
Hepatita B este de aproape 100 de ori mai infectanta decat HIV---> deci ai grija la contactele sexoale ...aceasta boala nu se ia prin sarut
TBC-ul se ia cu usurinta prin stranut sau tuse...(ai grija cand este racit)
acum nu stiu ce sa-ti spun nu este bine nici sal lasi balta dar nici sa ai o relatie ...informeazate mai mult pe net despre aceste boli.
Eu iti urez mult noroc!
sanatate!
Pai daca il iubesti trebuie sal iubesti pana la capat si suntem in secolul21 sunt( cred) pastile, doctori... Soarta va hotara...
Bine, asta e si o lipsa de sinceritate din partea lui, de ce nu ti-a spus de la inceput ce probleme are? si tu daca sa zic ai stiut de la inceput, de ce ai continuat relatia? trebuia sa fie mai sincer cu tine daca ea stiut de la inceput, daca a aflat pe parcurs, mai gandeste-te si tu daca ai fi insituatia lui, nu? tiar placea sa-ti dea cineva papucii daca ai o boala care se poate trata? daca ai fi maritata? in fond doar tu poti sa decizi.bafta.
De ce ai imi intrat in hora si nu joci pana la capat? Cand l-ai cunoscut nu era bolnav? De ce nu ai stat deoparte?
Eu cred ca daca tu crezi cu adevarat ca vrei sa te desparti de el, fa-o dar sa stii ca in viitorul apropiat poti avea remuscari, si daca nu esti sigura mai gandeste-te, nu fa aceeasi greseala pe care am facut-o eu, nu eram sigura daca vroiam sa ma despart de el dar pana la urma m-am despartit si acum imi pare rau! Si nu mai e cale de intoarcere! Deci gandeste-te bine si daca o vei face, fa-o mai reppede nu mai lasa sa treaca timpul asa o sa il ranesti si mai mult! Sper ca o sa te ajute! 1 Noroc!
De ce sa te desparti daca tii la el...doar pentru ca e bolnav asta nu e un motiv...insa daca intr-adevar vrei sa-l lasi fa-o cit mai repede ca sa nu fie mai dureros mai tirziu
De ce sa te desparti daca tii la el..........doar pentru ca e bolnav asta nu e un motiv...............insa daca intradevar vrei sa-l lasi fa-o cit mai repede ca sa nu fie mai dureros mai tirziu