Spune-i ca tu nu esti fata potrivita pentru el si ca nu vrei sa il faci sa sufere.
Spune-i frumos ce crezi tu...adica ca nu te merita si spune-i ca tu chiar vrei sa ramaneti preteni foarte buni
spune-i ca vreti sa vb foarte serios
multa baftaaa!>
Eu cred ca ar trebui sa ii explici care este situatia.Nu cred ca trebuie sa folosesti anumite scuze pentru a te desparti.Doare mai rau daca te minte o persoana...decat daca iti spune adevarul in fata .O sa fie suparat, dar ii va trece repede
Succes!
Ba ce tis cu femeile astea! voi nu o sa stiti nici o data ceaia ce va doriti cu adevarat (sunteti indescise si schimbatroare)cand aveti o persoana nonconformista langa voi, va doriti unu un pic mai sensibil si viceversa. spuneai ca nu vrei sa il faci sa sufere, pentru ca ai patit-o si tu(siau batut altii joc de tine).tu nu esti obligata sa stai langa o persoana daca nu simti nimic pentru el.trebuie ''sa-ti iei inima in dinti'' sa sa vorbesti dechis cu el.pentru ca tu in momentul asta il minti si e cam de ****.il iei de mana si mergi la o bere(2, 3,4.) cu el, il rivesti in ochi(sai arati cal respescti)si ii expilci situatia.ati putea ramane prieteni, el no sa acepte chestia asta dar dupa un timp o sa se obisnuiasca cu ideea. dupa ce l-ai lasat incerca sai mai vb, nu rupe de tot cu el.hai bafta!
Nu te cunosc., si eu am fost in locul baiatului de care ne zici tu, si crede-ma nu mi-a fost deloc usor sa trec si sincer si acum ma m-ai gandesc la ea, asa sunt eu mai emotiv. Daca se comporta asa de bine cu tine si va intelegeti bine de ce vrei sa te desparti de el? Crede-ma nu vei mai gasi cat vei cauta unul ca el. E alegerea ta, dar mai intai gandestede de 1000 de ori daca e bine sau nu. Succes!