| RAY a întrebat:

Cum sa ma exprim civilizat în fata unei domnisoare când ii spun ca îmi doresc o aventura contra cost cu ea?

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

"Stimată domnișoară, cu deosebită admirație și considerație aș dori să vă întreb dacă îmi permiteți să întrețin relații sexuale cu dvs. Menționez că nu sufăr de nici o boală cu transmitere sexuală și de asemenea, nu sufăr de nici o boală psihică. Pentru bunăvoința dvs. aș fi dispus să vă recompensez pentru această aventură, cu o sumă în lei corespunzătoare. (la care am să țin cont și de TVA și de rata inflației) Cu multă stimă, al dvs. admirator, RAY."
rolling on the floor

6 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Cum ar trebui sa se exprime o domnisoara ca sa accepti sa ai cu ea doar o relatie emotionala contra cost dar fara implicare fizica?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu prea ai cum sa ceri sex civilizat, mai ales contracost.
Cauta anunturi pe publi24, si mergi la alea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La piață mergi și cumperi cartofi de la tarabă? La fel procedezi cu una ca aia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie să vorbești frumos.

| Dandinelle a răspuns:

Buna Ray! cred ca cel mai sigur poti vorbi cu cineva care stii deja ca ofera astfel de ...servicii.

| AndreeaWTS a răspuns:

Daca nu stii cu certitudine ca respectiva practica sex contra cost nu exista nici o varianta de adresare civilizata pe tema asta.
(cu exceptia cazului in care esti vreun milionar care ofera sume exorbitante care ar putea tenta si o fata obisnuita)