anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa ma impac cu el? buna...am 17 ani si am avut o relatie de 1 an jumate care nu a fost ce mi-am dorit insa acum 3 saptamani un baiat din catier s-a intors din spania, a fost plecat 6 luni si in prima zi cand s-a intors m-a sunat si mi-a spus ca vrea sa ma vada si m-a intrebat daca mai sunt cu fostul.mai pe scurt ne-am combinat si dupa o saptamana a incept sa-mi spuna ca sunt prea geloasa, nu ma mai lua cu el unde se ducea.nu prea statea cu mine.sh acum fiind despariti i-am tr sms sa ne impacam dar imi spune ca nu mai vrea si imi vorbeste urat.imi spune ca are prietena...as vrea din toata inima sa ma impac cu el.cum sa fac acest lucru.va rog ajutati-ma

6 răspunsuri:
| MeduzaInaripata a răspuns:

Din moment ce vorbeste urat, nu merita!

| Nirvana a răspuns:

Cine fuge dupa doi iepuri nu prinde niciunul. Si daca relatia cu tipul cu care ai stat un an si jumate nu a fost ce ti-ai dorit de ce vrei din toata inima sa te impaci cu el? Ca te-ai despartit de celalalt? Cand te-ai combinat cu ala din Spania nu ti-a trecut prin cap ca nu o sa dureze mult? Cum naibii sa te ajutam noi cu un sfat daca nici tu nu stii ce vrei? Si nu cred ca tipul o sa mai vrea sa fie cu tine. E indreptatit sa iti vorbeasca asa dupa ce l-ai tradat. Daca are prietena lasa-l in pace. Poate e cu una care chiar il iubeste si nu se baga cu altu' care vine din Spania. Pune-te si tu in locul lui. Daca el te parasea pentru alta, iar cand aia ii dadea flit se intorcea la tine tu il mai primeai? Sigur ca nu. Te simteai ranita si tradata. Asa ca nu cere imposibilul.Asta e. Sansa ai pierdut-o.

| Roxynutza_7660 a răspuns:

Nu merita ca sa te impaci cu el, e un nesimtit dk iti vb urat. uita-l. el poate nici nu te-a iubit.cand te iubeste nu iti vorbeste urat.relatia ta cu baiatul asta e un caz piedut. el a intors d mult pagina.sad

Imi pare rau pentru u.sad

| Ririru a răspuns:

Imi pare rau ca ai pierdut un an jumate degeaba, sincer. Ca l`ai lasat pe iubitul tau pentru un d`asta.
Te`ai lasat prostita zic eu, nu merita, nu te ruga de el.Lasa`l in pace, daca simte ceva pentru tine vine el la tine.

| EA_1812 a răspuns:

Nu mai face nimic.Cm ii vorba aia."Nu alerga dupa masinile care nu te astepta". Din timp ce ti-a spus asta inseamna ca nu mai vrea sa fie cu tine.Nu are rost sa tot insisti.

| TraficDeMentosane a răspuns:

Off, off d'oh asta este acum i'ai pierdit p aman2`winking [ parerea mea tongue]
Byewave