Dupa cum ai scris mai sus el da de inteles ca nu prea ii pasa de tine si daca spui ca nu stie ce vrea de la viata cam ar trebui sa se gandeasca daca vrea sa dovedeasca ceva... Incearca sa cauti pe cineva care sa te inteleaga si sa te iubeasca sa fii tu fericita. Nu uita ce am scris e doar parerea mea... Ai grija de tine pa-pa
Am trecut si eu prin asta si am realizat ca nu mai exista cale de intoarcere.Este alegerea ta insa relatia voastra nu mergea oricum.
Din moment ce tu simteai ca relatia voastra e doar de prietenie atunci ce rost mai are sa te framanti acum? Din moment ce vz si e evident k nu ii mai pasa de tine si de viata ta nu mai ai ce rezolva sau ce remedia.E doar parerea mea...dar restul e destul de evident, bafta:*
Singura sansa sa te impaci este sa nu il mai cauti.altfel cum ai vrea sa iti simta lipsa? vorbind zilnic cu el.asa cand ii e dor de tine te intreaba ce faci.sau stie ce faci ca te vede ca esti acasa ca doar esti pe mess.numai intra pe mess 2sapt.in acest timp nu il mai baga deloc in seama.la scoala aranjeaza te sa fii cea mai frumoasa sa isi doreasca sa fie iar cu tine.arata te aparent fericita. daca te intreaba ce faci raspunde i zambitoare ca bine.asa evaziv.gandeste te ca e o verisoara.sa nu vada ca ai emotii sau ceva de genul.sa vada ca iti este bine.asta este esenta.si atunci daca vreodata a simtit ceva pentru tine sigur se va intoarce ...succes