anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa ma impac cu fostul sau cum sa-l fac sa ma caute?

10 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Daca nu vrea sa te mai bage in seama nu are rost sa va mai impacati pentru ca la urma tot la despartire ajungeti. Bafta.

| NicoletaSimina a răspuns:

Scuzati-mi va rog greselile gramaticale, dar scriu foarte repede, nu sunt o inculta! happy

| aleku22 a răspuns (pentru NicoletaSimina):

Cauta pretexte deci si el vrea sa încerce din nou

| NicoletaSimina a răspuns (pentru aleku22):

N-a glumit
m-a sunat
si mi-a zis buna
ce mai faci?
si am vorbit sa faca poze de la pagina cu luciuri de buze
m-a sunat pe skype si mi-am facut comanda
mi-a aratat ca a primit o mostra de parfum
si i-am zis anumita
i-o dai unei fete
si a zis, normal ca ii dau unei fete mostra asta
nu am ce face cu ea
si mi-a mai aratat inca nu stiu ce
ca o sa dea cunoscutelor
astea
si pentru ca ne cunoastem, o sa-mi dea si mie ceva pe gratis
si imi spunea ca daca nu ajung in ziua cand primeste comenzile
i le da matusii mele
si i-am zis ca vreau eu sa-mi iau comanda
si-mi zicea, mie mi-e egal, apoi i-am scris :ai fi incantat sa ma vezi la Iasi? am uitat sa te intreb
asa in general...

| YoMsG a răspuns:

Cauta-l tu

| NicoletaSimina a răspuns (pentru YoMsG):

Mai rau fac daca il caut eu, il va enerva si-mi va da block din nou si nici macar la telefon n-o sa-mi mai raspunda! si crede-ma ca m-am saturat sa il caut, pentru ca el nu si-a dat interesul sa ma caute atat de des, mereu eu eram cea care facea primul pas din ultima vreme.prefer sa fiu indiferenta si atunci va vedea schimbarea!

| aleku22 a răspuns:

Nu conteaza poti sa o suni pe sora lui pe fratele lui pe mama lui sa întrebi de el sa ti-l dea la telefon nu conteaza doar cautal daca el este prea orgolios asa suntem noi baieti

| NicoletaSimina a răspuns (pentru aleku22):

Azi nici nu m-am asteptat sa imi trimita un mesajul, cu pretextul ca e reprezentant la Avon si daca as vrea ceva, dar i-am raspuns subtil, multumindu-i si ca inca nu este cazul.Ieri nu am primit niciun semn, iar azi...Credeti ca este o modalitate de a ma cauta?

| AllyKawaii a răspuns:

Daca treci pe langa el zambeste-i, ia-ti un prieten cu care sa il faci gelos, cand esti prin preajma lui, uite-te in telefon des, prefa-te, sau pune pe cineva sa iti scrie mesaje, zambeste si raspunde la ele sau cel putin prefa-te, daca ai un prieten bun, pune-l sa te sune, zmbeste si raspunde-i, cred ca stii cam ce ar trebui sa ii spui, pisiceste-te la telefon. Daca astea nu o sa il faca gelos ori nu a fost nimic intre voi ori nu te mai vrea. Oricum, orice ai face, nu fa pe bocitoarea in fata lui, straduieste-te.

| NicoletaSimina a răspuns (pentru AllyKawaii):

El imi povestea de altele,precum ca-l cauta,ca-l imbratiseaza etc. Am pus in aplicare ceea ce mi-ai spus chiar tu,l-am facut gelos,postand pe Facebook o poza cu un vecin de-al meu,mi-a dat block si imi trimite un mesaj "Have fun cu noyl tau iubit",desi i-am explicat ca nu este ceea ce pare si ca de fapt,acel baiat este vecin cu mine, iar el imi spunea ca nu l-a vazut niciodata si ca nu-i place fata lui...S-a simtit stanjenit si cand i-am intors spatele! In acea zi, tin sa mentionez ca aveam si-o cumatrie si nu aveam timp sa stam la taclale, dar am vrut sa-i demonstrez ca indiferenta doare si a functionat doar o zi "a inceput sa sune pe cineva si gesticula din maini, fuma la greu etc. In seara aceea m-a sunat de 10 ori, iar eu mi-am inchis telefonul cand am vazut ca ma sunase de doua ori! A doua zi se comporta rece cu mine si totusi ma intrebase cat mai stau in Iasi ca sa-mi dea ceva ce a uitat, i-am zis ca plec din oras! Ieri ma rugam de el sa nu imi dea block din nou si sa ne intalnim sa stam de vorba ca doi oameni maturi, iar el m-a refuzat...Inteleg ca l-a durut,dar o merita,pentru ca am avut parte numai de certuri, despartiri, umilinte, jigniri etc. Cum sa-l fac sa-i fie dor de mine? Imi spunea ca nu mai vrea nici o relatie si ca nu mai vrea sa tinem legatura niciodata, nici sa ne mai vedem si va face pe dracu-n patru sa fie ca el.

Întrebări similare