Vei avea! Esti barbat! Ar trebui sa cauti tu! Nu sa astepti sa vina la tine!
Esti tanar esti la varsta la care trebuie sa strabati cat mai multe cearsafuri
Buna. Asta e doar o gandire negativista. Nu ai cum sa fii singur toata viata, pentru ce exista familia? O dezamagire nu te poate face sa gandesti asa, trebuie sa ai in vedere ca pe parcursul vietii vei mai avea si alte dezamagiri. Asa e viata, trecem si prin bune si prin rele. Mai tarziu cu siguranta vei intalni persoana care te va completa. Toate cele bune.
Asa eram si eu pe la 11 ani, pai daca are prieten si nu ti-ar spune nu cred ca ar fi vina ta si vorbesti frumos cu ala, si oricum ea si-ar lua bataie ca il inseala, nu tu.
Fii tu isuti...iesi mult la distractie. unde sunt fete. tine te dupa curul fetelor chiar daca uesi intr o ipostaza proasta..in final cuneva va ceda...iar daca toata lumea e intr o relatie. Asteapta sa se desparta si ataca cu tupeu si ajut o ...cine stie ce iese oricummfetelor le plac baietii cu tupeu. Abordeaza tu fetele! funda?
Pentru ca mi-e frica sa socializez co fata in caz ca are prieten dau de dracu si de aia
Asa disperat esti dupa o fata cand sunt atatea, fi naibi barbat sau schimbati sexul, un barbat nu se plange e barbat