| Oficiall_Deejays_1994 a întrebat:

Cum sa ma impac cu singuratatea si ca no sa am pe nimeni toata viata funda

10 răspunsuri:
| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Vei avea! Esti barbat! Ar trebui sa cauti tu! Nu sa astepti sa vina la tine!

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Esti tanar esti la varsta la care trebuie sa strabati cat mai multe cearsafuri

| Wihox a răspuns:

Inecata-ti amarul in sport. Mergem :v

| RAY a răspuns:

De unde sti ca nu o sa ai pe nimeni toata viata?

| peperonies a răspuns:

Iti concentrezi energia pe altceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Asta e doar o gandire negativista. Nu ai cum sa fii singur toata viata, pentru ce exista familia? O dezamagire nu te poate face sa gandesti asa, trebuie sa ai in vedere ca pe parcursul vietii vei mai avea si alte dezamagiri. Asa e viata, trecem si prin bune si prin rele. Mai tarziu cu siguranta vei intalni persoana care te va completa. Toate cele bune.

| andrei321 a răspuns:

Asa eram si eu pe la 11 ani, pai daca are prieten si nu ti-ar spune nu cred ca ar fi vina ta si vorbesti frumos cu ala, si oricum ea si-ar lua bataie ca il inseala, nu tu.

| Sexanonimus11 a răspuns:

Fii tu isuti...iesi mult la distractie. unde sunt fete. tine te dupa curul fetelor chiar daca uesi intr o ipostaza proasta..in final cuneva va ceda...iar daca toata lumea e intr o relatie. Asteapta sa se desparta si ataca cu tupeu si ajut o ...cine stie ce ieselaughing oricummfetelor le plac baietii cu tupeu. Abordeaza tu fetele! funda?happy

| Oficiall_Deejays_1994 explică:

Pentru ca mi-e frica sa socializez co fata in caz ca are prieten dau de dracu si de aia

| RAY a răspuns (pentru Oficiall_Deejays_1994):

Asa disperat esti dupa o fata cand sunt atatea, fi naibi barbat sau schimbati sexul, un barbat nu se plange e barbat

Întrebări similare