| PandaCandy a întrebat:

Cum sa ma masturbez? Sint fata, am 17 ani si inca nu am facut-o nici o data, ceva sfaturi va rog.

17 răspunsuri:
| LoveToHate a răspuns:

De ce vrei sa te faci de ras? De ce minti ca ai 17 ani?

| Ando1dul a răspuns:

laughing foarte tare si cat mai ai de gand sa astepti? da-i drumu si fa-o ca pe net

| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

De ce să nu încerci cu un băiat...crede-mă sunt mulți care caută și puțini găsesc doritoare.

| AlCoLiKdEnIsA a răspuns:

Nu trebuie sa te invete nimeni asa ceva trebuie sa o faci doar cum iti place tie si cum te simti u cel mai bine incearca mai multe variante

| chazz a răspuns:

Daca este adevarat ce spui tu...eu te sfatuiesc sa nu faci asa ceva poti devine foarte usor dependenta.
oricum ai sa faci cum vrei tu.
(nu o face, asculta-ma)>>chiar daca iti zice xulescu ca nu se intampla nimic.
Numai bine!

| Forev3rAlone a răspuns:

1-Mia bine ti-ai gasi o persoana.Sunt de acord cu alinadoareu : dragostea se face in doi...stii si tu, ca in melodia lui Alex Veleabig grinragostea se face minim doi... laughingwinking
Sar tu faci cum vrei

| Crisstttina a răspuns:

E neaparata nevoie sa te masturbezi?happy cauta si tu pe google, gasesti video si de toate.

| vivigreen a răspuns:

Cum ai chef. si chiar ai 17. frate

| JosePpPp a răspuns:

17 anisori? De ce nu faci direct sex?

| Lariiiiiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Pai treci pe la un sexshop, cumpara-ti ceva pentru femei si da-i la distractie. o poti face asa cum doresti si in felul cum te face sa te simti mai bine.

| izabela1234 a răspuns:

Nu esti cam mica?laughing)))

| alionadoareu a răspuns:

Daca simti nevoia sa o faci, mai bine cauta pe cineva dispus. Sa o faci singura e ca si cum ai musca din propria mana cand ti-e pofta de carne. Cred ca sexul e facut pentru 2, dar, ma rog, e mai bine sa te autosatisfaci decat sa-l minti pe unu ca-l iubesti doar ca sa ti-o puna.

| piki98 a răspuns:

laughing)cum ba sa nu te masturbezi pana la 17 ani cand deja trebuie sa te futie.e anormal

| Şi_Atât_Andu_1994 a răspuns:

Degetul pe clitoris si rotatie.

| Şi_Atât_Andu_1994 a răspuns:

O fi scarbos dar asa se face. laughing

| Ingerintunecat92 a răspuns:

Da nici nu trebuie sa t masturbezi, ca baieti gasesti cati vrei u, important e cat duci u!

| terbiu a răspuns:

Cumparati un dildau si foloseste l pe post de penishappy baga ti degetele in rpuna tu proastalaughingrolling on the floorvai de capul taulaughing