De ce să nu încerci cu un băiat...crede-mă sunt mulți care caută și puțini găsesc doritoare.
Nu trebuie sa te invete nimeni asa ceva trebuie sa o faci doar cum iti place tie si cum te simti u cel mai bine incearca mai multe variante
Daca este adevarat ce spui tu...eu te sfatuiesc sa nu faci asa ceva poti devine foarte usor dependenta.
oricum ai sa faci cum vrei tu.
(nu o face, asculta-ma)>>chiar daca iti zice xulescu ca nu se intampla nimic.
Numai bine!
1-Mia bine ti-ai gasi o persoana.Sunt de acord cu alinadoareu : dragostea se face in doi...stii si tu, ca in melodia lui Alex Velearagostea se face minim doi...
Sar tu faci cum vrei
E neaparata nevoie sa te masturbezi? cauta si tu pe google, gasesti video si de toate.
Pai treci pe la un sexshop, cumpara-ti ceva pentru femei si da-i la distractie. o poti face asa cum doresti si in felul cum te face sa te simti mai bine.
Daca simti nevoia sa o faci, mai bine cauta pe cineva dispus. Sa o faci singura e ca si cum ai musca din propria mana cand ti-e pofta de carne. Cred ca sexul e facut pentru 2, dar, ma rog, e mai bine sa te autosatisfaci decat sa-l minti pe unu ca-l iubesti doar ca sa ti-o puna.
)cum ba sa nu te masturbezi pana la 17 ani cand deja trebuie sa te futie.e anormal
Da nici nu trebuie sa t masturbezi, ca baieti gasesti cati vrei u, important e cat duci u!
Cumparati un dildau si foloseste l pe post de penis baga ti degetele in rpuna tu proastavai de capul tau
TaniaBraileanu întreabă: