Acea bucata de hartie,semnata de primar,nu o sa va faca sa va simti ca apartineti unul celuilalt,mai mult decat acum. Certificatul roz doar confirma acceptarea de comun acord,si oficializarea unei relatii,ATAT.El mai poate complica sau simplifica viata partenerilor,depinde de cum isi traiesc viata impreuna.
Parerea mea este sa lasi lucrurile asa cum sunt acum,pana ce-o sa apara momentul in care si iubitul tau va ajunge la concluzia ca trebuie sa va casatoriti, fara sa se simta presat de tine.
Daca il iubesti, fa-l sa se simta liber inca de pe-acum, pentru ca mai tarziu sa nu cumva sa-ti reproseze ca l-ai fortat, intr-un fel sau altul.
In primul rand nu am inteles faza cu "nu ii mai fie teama ca i se inchde viata...".
In al doilea rand, eu zic sa nu grabesti lucrurile. Daca va iubiti, puteti sta si fara un document care spune "ca sunteti un cuplu".
Si nu trebuie sa il faci tu sa isi doreasca asta, trebuie sa o simta si el, poate inca nu este pregatit. Stiu eu un cuplu care au fost impreuna vreo 5 ani, iar apoi s-au casatorit, doar pentru ca au facut un copil, cred ca daca nu ar fi fost asa inca ar fi fost "neluati".
De ce iti doresti asa de mult sa te mariti? mai asteapta ceva timp, e prea devreme. nu il grabi pe el, asteapta sa isi doreasca si el o casatorie. nu e atat de usor sa te casatoresti, asa ca fii mai rabdatoare, toate la timpul lor!