Daca li se pun pata pe tine, oricum n-or sa te placa orice ai face.
Depinde daca te-au acceptat de la inceput!
Natural, oricum ar fi parintii prietenului tau te vor citi din prima. Fie ca esti fata foarte cuminte dar din greseala faci vreo boata 2 fara sa vrei te vor citi, fie ca incerci sa faci impresie buna, si cand colo scoti numai perle din gurita, ei tot te vor citii. Nu te mai agita, poarta-te natural. NU incerca sa impresionezi prin nimic.
Fi tu insusi, si poarta-te cu respect.mai ales ca mamele de baieti trebuie sa gaseasca cate ceva la tine ca sa zica dupa ca nu esti potrivita pentru odrasla sa.ai grija cum te imbraci, sa nu fi prea sexi (decolteu s. a) fi cat mai naturala(in limita bunului simt). da-le impresia ca esti potrivita pentru copilul lor. pup succes
Buna! La intalnirea cu parintii prietenului tau ar trebui sa fii tu insuti plina de respect, vorbe frumoase, imbraca-te decent si fara glume prostesti. Trebuie sa faci totusi o impresie buna parintilor iubitului tau de aceea te-am sfatuit asa! Sper sa ai succes! Bafta! ByE BYe
Poi este foarte usor, el te va prezenta parintilor lui, iar tu trebuie sa faci o impresie buna, adica sa vada ca esti o fata cu respect
O zi buna!
Oh... un moment foarte emotionant din viata. Si eu la rindul meu am avut mari emotii, da a fost tot ok) Te'as sfatui sa te porti politicos astfel incit sa le demonstrezi prin modestitate c esti educata. Sa fii sincera, fii asa cum esti si un lucru ft important, sa te porti respectuos fata de ei...
DeliaDee întreabă: