| sym0nyck a întrebat:

Cum sa ma razbun ca a vrut sa-si bata joc de mine, cosiderandu-ma amanta?

Răspuns Câştigător
| zuzuliana a răspuns:

Pai incearca sa se indragosteasca de u.aratandui ca iti place de el...fi rea cu el.adica scrofitza... te apropi de el...ca si cum ai vrea sal saruti... iar u sa te dai la o parte.intalnitiva intr-o seara... daca are masina e mult mai bine... te imbraci sexy...il saruti pasional.pe urma il saruti pe gat...si cu siguranta o sa vrea mai multe...si cand vezi ca vrea ceva... u ii zici ca trebuie sa pleci...crede-ma nu o sai convina...asta ii o idee cum sa iti bati si u joc de el. dar intr-un mod direct.acum u sti ce vrei sa facii... poate iti vine o alta idee mai buna... dar asta sincer mi se pare f. buna...Bafta...

22 răspunsuri:
cristian
| cristian a răspuns:

Consulta-te cu Doctor Ciomu.
Te v-a invata cum sa te razbuni.

| zu a răspuns:

Cred ca nu are rost, mai bine lasi sa treaca totul de la sine.decat sa te apuci, sa faci nu stiu ce planuri pentru a te razbuna.

| Alexandrinaa a răspuns:

Dar de ce sa te razbuni? Se va razbuna viata pe el...nimic nu ramane nerasplatit... Se spune ca "razbunarea e arma prostului" si alta vorba "prost sa fii sa nu te razbuni". Sincer, ambele-s valabile. Dar daca vrei sa-ti simta supararea, nu-l fa prost, fa-l sa se simta prost. Trimite-i un mesaj cu "te iubesc ingeras", si apoi scrie-i inapoi: "ah, pardon, nu era pentru tine" tongue Sau gaseste tu ceva mai bunhappy si ce spune sweet_girl e o ideetongue

carla
| carla a răspuns:

Toate trec cu vremea. Eu zic sa-l uiti si sa incerci sa-ti continuii viata alaturi de un barbat care te iubeste si te respecta.

assiris
| assiris a răspuns:

Un proverb romanesc spune: Razbunarea-i arma prostului! Cum de a reusit sa te considere amanta?

| sym0nyck explică:

Are o relatie cu o alta fata. bineinteles ca nu stiam una de alta. pana acum cateva zile, cand am aflat ca urmeaza sa se casatoreasca cu ea! nu am fost impreuna decat 2 luni, in care nu am facut nimic cu el ( ma refer la faptul ca nu am intretinut relatii sexuale)! cel mai tare ma doare faptul ca. a ras de mine de fata cu prietenii mei.prietenii nostri comuni. carora le-a spus fel de fel de lucruri despre mine... cum ca am fi intretinut relatii sexuale cu el. si cum si in ce fel! macar daca era adevarat nu ma mai agitam ca un pepsi! tocmai de aceea as vrea sa ¨ma razbun¨ intr. un fel sau altul... si sa nu-i dau satisfactia sa mai rada de mine.pentru ceea ce nu s-a intamplat si nu sunt de fapt!

va multumesc tuturor ca incercati sa ma ajutati cu un sfat!

| sym0nyck explică:

Cine este Doctor Ciomu?

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu te razbuna, razbunarea este o arma periculoasa, care intotdeauna se intoarce impotriva celui care o foloseste. Tu nu stiai ca e insurat?

| sym0nyck explică:

Nu este inca insurat si am spus mai sus ca nu stiam una de existenta celeilalte sad
mai mult vreau sa-mi ¨spal onoarea¨ `pentru ca a ras de mine. spunand lucruri care nu sunt adevarate! credeti ca ar fi bine sa-i aduc la cunostinta si viitoarei lui sotii, despre faptele intamplate? ea inca nu stie nimic de mine, ne-am intalnit doar 1 data acum 2-3 zile cand am aflat eu de relatia lor!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Doctor Ciomu e un fost doctor chirurg, care a taiat aiurea penisul unui pacient in 4, a fost dat in judecata, de victima pentru ca l-a parasit nevasta, si nici numai poate face sex, si acum trebuie sa plateasca 500.000 euro despagubire victimei!

| Elena0210 a răspuns:

"Razbunarea e arma prostului!" este o vorba! stiu ca razbunarea te face sa te simti mai bine dar cel mai bine te vei simti daca o va pati fara ca tu sa ai vreo legatura cu asta! bafta si ai grija ce faci sa nu regreti mai tarziu!

| simo9 a răspuns:

Cea mai buna razbunare e sa nu te razbuni. Arata-i ca nu-ti pasa. Va veni o vreme cand te va regreta. Crede-ma! Doar ai rabdare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La cati ani dupa prietenie ai aflat ca barbatul e casatorit?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as zice...: trateaza-l cu indiferentapt ca. hai sa recunoastem. la fel te-a tratat si el. DAR sa nu uitam de lipsa lui de respect, faptul ca a abuzat de increderea, bunatatea si gragostea ta, ti-a ranit orgoliu, demnitatea etc. nu ai decat sa faci si tu acelasi lucru, normal, dc o sa poti sa te detasezi de situatie si esti intr-adevar hotarata sa te razuni pe el. asta normal, nu in cazul in care nu il mai vrei inapoi, si vrei doar sa nu te " uite " asa usor happy. planul : dc ati facut-o fara prezervativ, macar odata, ai putea, sec sa-i lasi un mesaj pe tel, sau un offline pe mess, sau un mail etc. in care sa-i spui " sti. atunci nu ne-am protejat, si te-as sfatui sa mergi la medic. nu meriti asta.imi pare rau"! atata! sec! si nu mai vb cu el nicicum, faci cumva sa nu fi gasita( te suna nu raspuns, tr mess, ignori etc.). reactia lui ar putea fi la inceput, de nepasare, de batjocura, gandind "uite si la disperata asta k nu mai stie ce sa faca" poate o sa te injure, poate o sa vb urat de tot, dar aratandu-i indiferenta o sa il pui totusi pe ganduri in privinta "te sfatuiesc sa mergi la medic". bine nu o sa cazi in ochii lui. dar sincer, el crezi ca s-a gandit vreodata o" oare ce o sa zica fata asta dc o fac lucru X sau Y" dc nu esti intr=adevar hotarata nu o fa. intr-adevar, razbunarea nu duce nimic bun, dar macar asa o sa iti iei revansa prin simplu fapt ca il sfidezi, iti permiti orice, si chiar faci misto de elhee hee) ceea ce ii va rani orgoliul mai mult devcat crezi. sa ne spui ce ai facut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O aDUNATURA DE PASARICA PATETICE. Ca toate pasaricile.
Vai de aia voastra. Intai ziceti ca razbunarea nu e buna si apoi toate va razganditi. Mujeri, cui ii pasa?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Categoric trebuie sa te razbuni! Poti de exemplu sa dai un anunt la un ziar de matrimoniale cu numarul lui de telefon, il vei stresa catusi de putin si va avea de dat cateva explicatii sotiei, important e sa nu stie ca vine din partea ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te tine poti sa faci ceva foarte tare: spune-i viitoarei sotii ca a inselat-o cu tine. o sa faci ceva valuri laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Yep, eu abia am inceput o razbunarehappy
Fa-l sa se indragosteasca de tine, imprieteneste-te in secret cu logodnica/sotia/prietena lui si arata-i cum e el de fapt, dar ai grija sa vada cu ochii ei ca se da la tine sau ceva;;;

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai mare razbunare e sa-i arati ca esti indiferenta si ca nu-ti pasa si ca poti fi fericita si fara el.contiuati viata si uita-l...va fi mult mai bine asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Indiferenta doare cel mai rau... sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Indifereta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bato pana suna apa an ea