| bluesky a întrebat:

Cum sa ma razbun pe fostul prieten ca m-a inselat cu fosta lui prietena(presupusa)? Nu imi ziceti ca nu e bine etc, va rog doar raspundeti la intrebare. Mersi si funda!

Răspuns Câştigător
| trista_5619 a răspuns:

Salut bluesky,, stiu ca nu vrei sa-ti spunem ca nu e bine, dar chiar nu e bine deloc, deoarece cu timpul poate iti va aparea alta persoana in viata ta pe care o vei iubi si te va iubi atat de mult incat o sa-ti para rau ca i-ai facut rau alteia care nici nu te-a lasat in seama,care nu merita atentia. Facandu-i rau, iti faci tie mai rau... Mai bine fii o fata buna si uita-l, lasa-l in pace. Daca il iubeai, acum avea sa suferi, nu sa vrei sa te razbuni, dar tu nu l-ai iubit, crezi ca merita sa te injosesti astfel? Ca sa fie totul bine in continuare, trebuie sa fii un om bun, nu sa faci rau altora, gandeste-te putin, ai avut vreo data o persoana in viata ta care sa faca rau cuiva si mai apoi sa-i mearga bine, clar ca nu, nici in filme nu vezi asa ceva. Asa ca asculta-mi sfatul si schimbati dorinta de a te razbuna, in dorinta de a fi buna. Crede-ma, o sa-ti prinda bine in viata. pup dulce.

8 răspunsuri:
| AnonimA a răspuns:

Buna pai eu zic sa o bati mar pe tipa aia stiu...nu e bine dar totusi daca ea stia de voi 2 si s-a bagat in relatia voastra merita o bataie sora cu moartea
Sau sa il faci gelos in cazul in care te iubeste, sa te saruti cu un baiat in fata lui asta il va face sa izbucneasca ca un vulcan

Multa baftakiss

Răspuns utilizator avertizat
| Dennys1521 a răspuns:

Am fost si eu in situatia asta.asculta-l pe nyx

| aliybella a răspuns:

Eu as bate-o pe aia si pe el l-as face de ras in fata prietenilor happy prin vorbe urate inflorituri poate happy

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Nu e bine, nu e moral, bla bla bla. Incearca sa pari cat mai indiferenta si daca se poate, fa-ti repede un prieten, afiseaza-te cu el si da senzatia ca esti cel mai fericit om din lume si ca restul pana la el au fost pierdere de vreme.

Răspuns utilizator avertizat
| Borgir a răspuns:

Pai daca ai mai avut si tu un prieten inainte de el sti e ai de facut.Ca sa vada porcul, magarul si idotul cum este.Ar fi bine sa faci si niste poze si sai arati ca sa fie mai plauzibil.

| VanessaKISS a răspuns:

Sunt in aceeasi problema ca tine laughinglaughing
eu il fac gelos cu cel mai bun preten al lui dar mai bine nu faci asta
poti mai bine sal injuri de fata cu masa ca sa vada cat de mult il...
il...
il...
urasti bafta