anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa mai cunoști fete azi dacă tu ești mai retras și nu prea cunoști și cam toate au iubit,sau prietenii cu beneficii? ( au parteneri de sex)

Și ultima proasta sau nebună și fete agramate și mega inculte au iubit, prieteni și parteneri de sex! Mă tot întreb oare exista fete frumoase care nu au traume sau probleme psihice și să fie singure!? Vad de multe ori că oamenii prosti sau inculți rău sunt chiar ok cu relațiile interpersonale, cunosc multi oameni, și pe de altă parte sunt oameni ok care sunt solitari, chiar ostracizați de societatea noastră comunistă!

Răspuns Câştigător
| OnuOnulică a răspuns:

Din păcate nu mai există fete singure în ziua de azi, cele care sunt nu vor o relație. Real vorbind să fi fată și să îți faci o relație e cel mai ușor lucru din lume, n-ai încotro trebuie să încerci până când o să o găsești, chiar dacă durează foarte mult nu ai de ales.

17 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Contează aspectul fizic dar și masculinitatea, bărbatul trebuie să îți apere femeie nu sa fie fricos, ea vrea sa vadă că alege un mascul bun pentru a face un copil cu el, asta contează pentru specia umană, femeia alege cei mai buni masculi asta e întâlnit la toate speciile de mamifere, nu treci testul ești out

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Eu am anxietate gravă în public,cu tratament e ok cat de cat nu știu ce masculinitate eman când eu sunt speriat pe strada uneori și tremur de la emoții! Sunt un tip relativ dur dar și foarte sensibil,greu de citit! Eu as accepta o fata cu anxietate, depresie nu as face discriminare, ele cam o fac, sau așa cred eu eronat nu știu! Eu am transmis oricum timiditate fetelor, fizic așa sunt ok!

| IL0VEDINER0 a răspuns:

" fara traume si probleme psihice"
Fiecare om are traume si foarte multi au probleme psihice, insa nu le cauta.
In momentul in care nu o sa te mai plangi ca "toti prostii si incultii stau bine cu relatiile interpersonale", atunci poate vei avea si tu pe cineva.
Dupa cum ai spus si tu, ai anxietate, esti speriat continuu si nu emani masculinitate, cu calitatile astea, nici nu ai dreptul sa ai pretentia la o partenera

| anonim_4396 explică (pentru IL0VEDINER0):

Decât să stau cu o agramata sănătoasă și inculta mai bine aleg una deșteaptă cu mici probleme care se pot rezolva, vindeca fie ele și mintale! Nu as putea avea discuții filosofice cu proaste, și e plina tara ele.

| IL0VEDINER0 a răspuns (pentru anonim_4396):

La felul in care te descrii, nu ai dreptul la pretentii.

| anonim_4396 explică (pentru IL0VEDINER0):

Multi avem anxietate,atacuri de panica,nu ești nebun daca ai anxietate ești încă un om normal,dar romanii și ciorile daca vad că tremuri pe strada de la emoții te vad cu Parkinson sau altceva grav habar nu au că tu ai o anxietate mai severa,emoții puternice! Unii și unele retardate mai și rad.
Mă descriu așa,dar nu as putea sa stau cu o inculta sau proasta de bubuie! Nu sunt nici eu geniu dar nu as putea sa mă uit la așa ceva! Am dreptul să am standarte și preferințe și voi aveți deși multe dintre voi nu sunteți în stare o propoziție sa o scrieți corect gramatical! Sunt alții mai inteligenți decât mine,mai sănătoși,care arata și bine,ei pot sa mă marginalizeze,sa mă subestimeze nu o inculta cu câteva clase ca trenul care nu știe nici tabla înmulțirii! Daca am anxietate asta nu înseamnă că trebuie să mă simt eu mai inferior decât cei care nu au,poate eu am caracter,poate eu nu fur,nu bârfesc,nu denigrez aiurea oamenii pe la spate! Eu din punctul asta de vedere sunt mai ok decât mulți care sunt sănătoși la cap.dar au un caracter mizerabil!
Eu am dreptul la ce vreau eu! Și mereu voi avea! Știu ce potențial amwinking
Am și defecte multe dar ce facem marginalizăm oamenii diferiți când tu nu ai un minim liceu sau studii superioare și ești ultima inculta sau taranca? Sau poate ai probleme grave psihice care nu se vad. Tu știi câți nebuni sunt care par perfect sănătoși la cap? Ai idee? In libertate! Nu ai idee,aia îți fac felul când te aștepți mai puțin! Eu până la urma tremur doar pe strada de la emoții,sunt inofensiv! Nu sunt nebun,că mă văd unii prosti așa și unele proaste e problema lor! Sunt oameni cu schizofrenie care par sănătoși și nu le spune nimeni nimic fiindcă nu au simptome in public,dar daca o zi renunța la tratament e pericol,sunt psihopați care sunt foarte "normali" așa par in ochii lumii că au carisma și sunt inteligenți dar te omoară daca ii provoci! Care e nebunul in societate? Unul care e emotiv și tremură sau unul care fura,da in cap, omoară, te bate, îți da bullying și așa mai departe!
Voi nu știți să apreciați oamenii buni, oamenii diferiți fie ei emotivi, timizi. Noi ca popor apreciem altceva nu omul cu bun simt și cei 7 ani de acasă! Daca mă descriu așa trebuie sa stau cu o retardata sau o inculta doar că nu are probleme psihice nu? Pai ce discuții elevate pot avea eu cu una din aia? Ce sa vorbesc cu ea? Ea trebuie sa mă desconsidere? Daca e urâtă cu crengi sau balena ce fac cu ea doar că e sănătoasă? Ok, pot și ele sa ma refuze că am probleme dar am și eu dreptul să aleg cu cine stau, doar nu sunt ultimul boschet sa nu am deloc pretenții doar că am atacuri de panica pe strada? Și în ce țară? Într-o țară de cocalari și maneliști! Chestia ce o am eu se vindeca, nu ușor dar se vindeca! Unele au niste defecte de nu mai ai ce sa le faci, mai ales daca sunt de moravuri ușoare.

| IL0VEDINER0 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si eu am trecut prin atacuri de panica, anxietate, depresie severa si inca mai am probleme cu comportament compulsiv-agresiv. Dar stii ce trebuie sa faci in aceste situatii? Sa iesi, sa faci sport, sa mergi saptamanal la terapeut sau psiholog, sa te imbarbatezi si sa nu te mai plangi. Nimanui nu-i pasa ca nu gasesti tu iubita sau de problemele de care suferi. Daca iti iei partenera si ridica aia tonul la tine, tu te scapi in pantaloni. Rezolva-ti problemele si apoi ia-ti grade.
"Nu ai idee cati nebuni sunt in libertate"
Cand imi vad oamenii crizele pe care le am atunci cand ma enervez, ma pot descrie in acest fel. Pe langa asta, mai am si eu de a face cu ei, deci stai linistit, am idee de toti.
Esti doar un om slab care nu este in stare sa lupte cu problemele vietii si se victimizeaza ca nu are una cu care sa vorbeasca.
Pune-ti niste intrebari, sa vezi, de unde iti vine aceasta gelozie, de ce te deranjeaza ca au relatie toti prostii, avand in vedere faptul ca tu nu ii vrei si nu ai nevoie de asa ceva.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Vezi, cand iti faci controlul periodic, sa precizezi si ca ai halucinatii si ca iti creezi scenarii false. Si doar ca un sfat prietenesc, sterge comentariul, sa nu râda si mai multa lume. As avea prea multe de comentat si i-am promis cuiva ca incerc sa nu mai fiu rautacioasa asa ca prefer sa ma abtin. Ai grija cu vocile ca te dau de gol in comentariu asta.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Dragule, fac dusuri de 2 ori pe zi. Rece dimineata, fierbine seara.
"Tiganie" - nici macar nu sunt nascuta in Romania, si nu traiesc in Romania
"Cand o sa ajungi olimpic la invatatura..." se vede cat de bine ai ajuns in viata, cu tot cu olimpiadele. Nu am ajuns olimpica la invatatura, insa am practicat 5 ani kickboxing la nivel de performanta, mi-am terminat o facultate, mi-am cumparat la 18 ani casa din bani proprii si pana la finalizarea liceului, mediile la toate materiile mi-au fost peste 8. Esti jalnic prin toate raspunsurile tale si dai dovada de supraestimare, imaturitate si dezinformare.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Sunt in Germania, ies singura, noaptea, pe strazi in care papucii sunt legati de firele de curent, ti se pare ca mi-ar fi frica de un amarat ca tine? Din faptul ca pui intrebari de acest fel, si ca iti expui "faptele", majoritatea ireale, in domeniul public, reiese ca esti doar o persoana imatura, fara experienta de viata. Nici nu ma mai chinui sa iti explic ce gresesti deoarece tu nu faci decat sa te minti singur.
Sincer, chiar m-am plictisit de tine.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Sincer chiar te rog sa imi mai spui ce filme cu interlopi iti dai. Trec printr-o perioada mai stresanta si imi place atmosfera din aceasta conversatie. Cu faptul ca m-am enervat, chiar deloc. Am trecut de perioada in care chiar dadeam importanta oamenilor ca si tine.
In legatura cu faptul ca sunt superficiala, ti-am mai spus ca esti un om plictisitor, singurul lucru interesant despre tine sunt scenariile pe care le ai. Mai spune-mi cateva, ca am si eu unul care incearca sa ma omoare de cateva zile, sa stiu si eu cum il pun la respect.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Sincer iti spun ca m-ai plictisit si nu mai citesc comentariile tale. Nu e prea tarziu sa le stergi, caci oamenii le citesc si vad ca esti jalnic. Si vad ca in ultima propozitie mi-ai spus ca sunt "salbatica", avand in vedere faptul ca tu esti cel care arunca cuvinte jignitoare, invita "RXF" si multe alte prostii.
Te rog eu, doar nu imi mai scrie romane, nici contractele cu Scania nu sunt atat de lungi. Sterge macar comentariile in care iti spui halucinatiile si prostiile caci se uita toti oamenii de pe acest site si râd de tine.
Si stai linistit, mi-am dat seama cat esti de periculos la nervi, nu ii asculta nici pe altii, nici pe mine cu aceasta fraza

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Doar... voi renunta in a citii comentarii lasate de nebuni. Multumesc pentru intelegerea acordata. Va rugam sa va luati tratamentul la timp.

| Ionut2025Tz a răspuns:

Incercand lucruri noi si iesind din zona ta de confort. Marea majoritate stau intr-o relatie doar de dragul de a nu sta singure si fi judecate de societate.
Fete frumoase? Dar alea urate ce au? Iar daca cauti fete sanatoase la cap, ai ceva de cautat. In actuala societate, majoritatea suntem traumatizati. Cei ce spun ca nu au nici o problema fie sunt stupizi, fie nu se cunosc pe ei.
Sfatul meu nu mai judeca o carte dupa coperti si da o sansa si unei fete banale fizic, dar care are potential de imbunatatire.
Fi tu schimbarea in viata ei si ajut-o sa evolueze.
Daca exista comunicare, incredere si respect, nimic nu e imposibil.

| anonim_4396 explică (pentru Ionut2025Tz):

Wow ce răspuns big grin
Ok, o sa accept și fete mai puțin frumoase dar cu alte calități, și eu am defecte am anxietate, agorafobie atac de panica in public! E posibil din cauza asta și eu să fiu respins, marginalizatsad

| DTW a răspuns:

De ce vrei sa cunosti?
Ca sa te enervezi?
Stay single, stay strong lone wolf.
Mai bine decat sa vorbesti intr-o zi toate bune si dupa sa iti răspundă sec si sa nu stii ce ai gresit.

| anonim_4396 explică (pentru DTW):

Da,unele numai arfe și besini au în cap.