| Chimilica a întrebat:

Cum sa-mi bat tatal?
Credeti-ma ca am n motive.
Este animal inainte ma batea cu cureaua, etc.
Cum sa il inving odata pentru totdeauna? Funda+Vot

Răspuns Câştigător
| OptimisticSkunk a răspuns:

Nu îl poți bate, e bărbat în toată firea.
Spune-i : "E ultima dată când m-ai atins, s-o știi bine!" Spune-i-o urât, urlă. Dacă nu încetează, du-te la protecția copilului.

23 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Oricat rau ti-ar face un parinte arata-i ca esti mai bun decat el ca(,)copil si pe viitor ia seama la comportamentul tau in familia ta.
Sincer cel mai urat gest pe care il poate face un om e sa ridice mana la parintii sai. Tine de morala, de respect pentru Dumnezeu.

Nu cred ca traiesti cu un monstru, care sa te rupa in bataie pentru ca asa i se pune lui.Cred ca e un parinte care nu stie cum sa se comporte cu copilul sau, si considera ca bataia e rupta din rai.

De un asemenea om trebuie sa te indepartezi, sa il eviti.

| BlancaFantasma a răspuns:

Multumesc chimilica m`ai facut sa rad cu intrebarea talaughingsi eram tare abatuta. sa stii ca si eu as vrea sa`mi bat tatal si am multe motive.

| AnGeL a răspuns:

Eu zic ca poti rezolva problema asta si altfel

| simiiii a răspuns:

Bunakiss! Imi pare rau sa aud ca tatal tau ti-a facut asta. Dar sincer nu prea ai ce sa-i faci. Incearca sa-i explici ca ai crescut si ca nu ti se pare normal sa te loveasca, intelegi de vorba buna ca nu esti animal, daca nu intelege fa putin tam-tam tipa, urla, zi ca daca te mai atinge o data desi e tatal tau te duci la protectia copilului [ la mine a merslaughing, cand a aflat tata de abs mi-a facut niste crizeee mama`mama pot sp ca a si ridicat mana dar nu a dat bineinteles, orkm am inceput sa rad si i-am zis ca daca ma atinge ma duc la protectia copilului ca am tupeu, a inceput sa rada si el si a zis sa nu se mai repete cu absentele. ] deci poate o merge si la tine.[ auzi dar daca tatal tau a facut asta, o fi avut si el motivele lui nu crezi? ]

Răspuns utilizator avertizat
| NoChanceForUs a răspuns:

Iei toporu... pândești când doarme și jap jap!

| anca174 a răspuns:

Spune-i mamei tale, si incearca sa nu mai faci prosti daca te bate inseamna ca are si omu motivele lui.

| flor_4630 a răspuns:

Deci daca parintele tau ajunge sa-si bata propriul copil cu CUREAUA eu zic ca nu poate fi altceva decat un monstru. Urasc din rasputeri barbatii care abuzeaza de putere.Nu cred ca as suporta sa-mi de-a palma.dar sa ma bata cu cureaua.nu stiu cum de ai suportat asa ceva.Din pacate nu-l poti bate...dar cu un telefon la protectia copilului l-ai rezolvat.

| Larisa a răspuns:

Imi pare rau sa aud asta, dar sa-ti doresti sa-ti bati tatal este un pacat condamnat de biblie si biserica.In primul rand nu ai specificat motivele pentru care iei bataie, dar eu zic, ca daca ii vorbesti frumos si ii raspunzi intotdeauna frumos se va potoli.

| Astaeparereamea a răspuns:

de ce sa te murdaresti pe maini? baga niste banuti la mosu si daca o sa-l mai recunosti sa nu-mi zici Kara

| newname a răspuns:

Il amegesti cu stinga apoi il lovesti cu dreapta si peurma il iai la picior hai ma ca glumesc ce esti chiar asa de timpit sati bati tatal

| Ana213 a răspuns:

Vezi ca mi-am facut cont fiule, de ce vrei sa ma bati?

| UnMicAnonim a răspuns:

SFAT: Ignora gandul asta happy

Rai, buni nu ii alegem.
Rai, buni ne-au dat viata.

Depinde si ce varsta ai, daca nu esti majora o poti face pe cale legala happy

| sceptic a răspuns:

Arunca-l

| DaianaPiersicutza a răspuns:

Taicamio cred ca de 2 ori in viata lui o dat in mine straight face Mama ce ma mai batea happy

| romeo29 a răspuns:

Gandeste-te la un lucru: iti lovesti tatal sau pe altcineva, aluneca sau sau se dezechilibreaza si cade cu capul de ceva.Moare si tu intri in puscarie. Merita?

| Abandoned3 a răspuns:

Deși nu agreez ca părinții să-și agreseze fizic odraselele(depinde în ce măsură), cred că în cazul tău trebuie aplicată artileria grea ca să aterizezi pe Terra. Nu cred că a aplicat taică-tău degeaba o curelușă pe poponețul tău! Felul în care cauți soluții online pentru a-l răpune pe taică-tău nu e decât un semn de îngrijorare că tu ai ceva probleme cu țeasta. N-ai specificat că părinții tăi se ceartă în familie, că lucrurile nu merg prea bine sau că tăticul le are cu băutura, așa că merg pe premisa că tu ești vinovat de toate. N-ai menționat nici măcar DE CE te bate tatăl tău! La cum ai formulat întrebarea, eu te văd pe tine vinovat, de asemenea mă și sperii cu un asemenea gând! Ce au crescut părinții tăi la ușă!

Ar mai fi și varianta că tu ai pus întrebarea la mișto doar așa ca să ne testezi nouă credibilitatea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiule/fiico de ce vrei sa-ti omori amantu/ta?

| TheBlueWolf a răspuns:

Prietene,nu asculta de toti falsii,, religiosi'' si creStini.Lasa-l sa te mai atinga odata si nici nu stai sa faci telenovele cu aa ca mi-ai distrus viata si copilaria,nu prietene ii dai din start o scurta-n deltoid il ingenuchezi prin doua lovituri consecutive la nivelul piciorului stang si anume in femur si tibie. Poti finisa prin a-l lasa mutilat pe viata cu o lovitura sub nas sau in barbie, eu prefer spitul. Distractie placuta dar ai grija ce faci, e tatal tau!

| TheBlueWolf a răspuns:

Pana la urma ajunge un om matur la spital dar macar ajungi tu unde trebuie...in camasuta cu manecute legate de tavan sau la puscaria de minori drogati si batuti de soarta.Sincer nu cred ca te-a batut taica-tu asa ca i se pune lui.Nu vine acasa pe sistemul "hai fiule sa iti mai indrept maxilarul ca s-a cam deplasat spre stanga". Asadar cei ce nu au inteles corect primul meu mesaj intentia mea nu era de a invoca "un branci" spre violenta ci spre portie larg deschise ale balamucului (cam plin ce-i drept). Sincer acolo va e locul.

| kosmyn98 a răspuns:

Ai imaginatie bogata romeo

| slayer a răspuns:

Te duci si te spinzuri sau te arunci de undeva de sus sau cu capu intr'o fintina, sau mai stiu eu, te arunci in fata la o masina ca mai mult prin cap sa nu-ti treaca timpenii de genu ista? ce ma chiar esti asa de timpit sati bati tatal? el are dreptul sa te bata, pentru ca el tio dat viata si el vrea sa te vada intr-un fel, tu prostu ce esti nu intelegi si hai si la i bate. S fiu in locu lu taiktu te as bate asa de tare si te as inchide intr-o pivnitza ca sa ai timp de meditatie si sa prinzi la minte big grin

| Biki a răspuns:

Mam mai uitat si la alte intrebare da eu zic sa nu mai fumezi si sa fi ascultatoare si sa nu-l bagi in seama lasa-l sa zica da da ca are si dc sa dea in tine crede-ma ca e naspa am tras si eu mai dem dintr-o tigara si dup-aia mi s-a blocat resp vreun min...dar tu faci ce vrei sper ca ti-am fost de folos